About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, December 4, 2010

|| Sesama Angkat Kaki ||


Salam,

Korang jangan tengok saya mcmtu. Segan saya dibuatnya, saya datang kali ini nak ajak korang join sekali dr jauh pun takpe. Nak ajak join menari sesama hehe.. Tengah training bagi yg terakhir, esok dah ada show tu. Jangan lupa korang tgk kat TV esok ye.. Wah demandnye ko apezs.. Sorry korang terxcited lak (betul ke eja tu, jji korang faham kan).

Oklah saya tak dapat nak sembang ngan kamu semua lama-lama la. Nanti cikgu tari saya marah, nanti kita borak lagi ok. Jumpa nanti uol's..

5 comments:

ferdaus al-adney razlan said...

ayoh berjoget. :)

Lelaki Ini said...

chaiyok2!

apezs shah said...

|ferd| ayoh jom kita.
and now nak masok tido.. kol 5 dah kuar ke KL.

|LI| chaiyok3.. thanks..!

Yellow LEOpard said...

show ape?

EzuWan Ilias said...

channel mana Mr.apezs??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q