About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, December 4, 2010

|| I Got Nice Award ||


Horray saya dapat Award dari si dia. Eh bukan GF la tapi kawan blogger. Nak tahu siapa ye? Ok jom terjah blog dia, klik ini ye [picit manja]. Saya pun tak sangka dapat award ini. Tapi dia ada syarat kalau nak ambil award tu. Jadi jom sesama kita jawab apa yang dimahukan oleh pihak tuan tanah. Jom TERJAH :-


1) Queen F nak tahu 5 perkara latar belakang tentang diri saya :-

  • Saya seorang lelaki yang sudah bekerja.
  • Hanya berkelulusan S.P.M.
  • Anak sulung dari 5 org adek beradik.
  • Minat saya suka menari, membaca novel, menyanyi dan suka shopping (part-time dancer and modeling).
  • Tidak suka orang yg tidak tepati masa, janji dan kemahuan.
2) 5 perkara yang saya nak tahu tentang diri Queen F :-
  • Pekerjaan Queen F sekarang? Atau tengah sambung belajar?
  • Adik beradik berapa orang? Anak ke berapa?
  • Asal dari mana?
  • Impian yang ingin sangat dicapai?
  • Cita-cita dari usia kanak-kanak lagi apa?
3) Pandangan saya tentang blog miss Queen F :-
  • Pada pandangan sinis saya adalah.... Hahaha saya lawak je, jangan marah ye Queen F. Pada saya blog awak menarik dan simple.. yg paling best saya suka blog awk ni adalah, senang sangat nak loading tu. sesetengah blog lembab nak loading kerana theme atau gadget yg digunakan tu sangat berat. De best thing is ur blog so COLOURFULL, mesti hidup u pun sama kan.. COLOURFULL. Chill sentiasa okeh Queen F.
4) Kata-kata dari saya kepada semua :-
  • Pada saya jika korang ada niat nak menjadi seorang popular atau cari glamour bukan kat sini. Kita masing-masing memerlukan sesama kita. Jadi kita perlulah dalam bulatan bukan tiga segi ye. *boleh terima tak haha?. Kalau ada yang nak berhasat dengki janganlaa adakan niat tu.. sayang korang semua.

7 comments:

Lelaki Ini said...

huhuhuh
besh2!
tahniah2!!!

apezs shah said...

|LI| Hehehe... Thanks,,
Tapi utk semua dia kasi...

Queen F said...

apezs dear! :)

tanx sebab sudi buat post untuk award ni.. :)

selamat berkenalan! :)

wahh part-time model & dancer? waaa!! bestnye!! :)

nak belajar menari boleh? ekekke :D

suka nyanyi eh? apa lagu favourite? :D

btw dah update pasal award ni kat blog.. :) jemput singgah.. :)

Siti said...

singgah dari blog Queen F..suke care awak jawap..hehe, selamat berkenalan k? :)

apezs shah said...

|Queen F| Lagu paling suka Anuar Zain. Nak menari ok je.. salam kenalan..:)

|siti| thanks yea....;)

Queen F said...

@apezs : wahh anuar zain? :D hensem! ekkekeke :P

apezs shah said...

|Queen F| Hensem katanya kan...
Minat juga la ni...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q