About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 3, 2010

|| NO Ekor Cukup Tak? ||


Kalau nak buat untuk 'teka' no ekor cukup tak? Haha ape kejadahnya nak buat mcmtu kan, tak elok dosa tambah hari ini Hari Jumaat tau..kehkeh..kehkeh..

Takde sebenarnya nak bercerita tentang no ini. Saya suka dengan no 222 ni, rasa mcm something feeling tu lain mcm je. Takdelah nak kata orang yg ke-222 tu dapat hadiah, cuma nak kongsikan 'feel' 222 ni. Lain mcm jela, mesti selepas 223 tu dah hilang feel dia. Entah ape dia saya sendiri tidak tahu.

Mesti korang nak tahu juga siapa orang yang dah check-in ke-222 ni kan. Sampai saya terasa feel somethingkan, kalau mcmtu jom kite sesama terjah blog dia.
Tadaaaaa [ PUTREE NURNASUHA ]. Hah jangan lupa korang tau, terjah. Kalau tak saya geget sorang-sorang...(",) lapa la nak g beli makan jap. *eh! apezs u tengah kerja la..Adehs!

8 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahh..dh rmai follower ek..congrate!!!

njoy blogging~~

Peri PiA said...

haipp,babab karang hehe

Amirah Yusof said...

tahniah dah mencapai angka 222..ate den bilo lg ni haa..waa~
kena bgi tjuk ajar ni

Putree LaVida said...

ouh , thank you very mush , :D hehe :D ade hadiah takk ? HHE

apezs shah said...

|A.F.A| Thanks kepada awak juga sebab beri skongan tnp u aritu xdpt den nak berblog dgn semangat..
*adakah? hehe..

apezs shah said...

|peri| Hahaha babap dia juga karang..:p

apezs shah said...

|amirah| thanks u..
Insyallah boleh aje.. sedaya yang mampu je..;)

apezs shah said...

|putree| hehe nak hadiah..
adehs xdo la pulak.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q