About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 3, 2010

|| Maki Hamun Saja!! Faedahnya? ||



Saya memang nak maki hamun tapi faedah apa pula yg saya dapat? Ini sebab kalaulah keadaan mcmni dari awal sampai akhir bulan, mcmane saya nak 'komen' entri-entri baru dari blog kawan-kawan BLOGGER ku yang ku sayangi ni. Asik SUCK je!


Setiap bulan saya bayar korang punya bill yg dihantar. Nak suruh bayar tu cepat je kalau lewat sikit, HAISH asik call je. Kalau bab service dari korang tu mcm HAMPEH je. Kenapa tak tingkatkan.. SO sengal!!.. Gerammmm dol..

8 comments:

CGG said...

haisshhh,
kalo cgg pun geram

apezs shah said...

|CGG| Hah tu lah kan CGG..
Mcmane kita tak maki hamun. Nak bersabar pun ada tahap dia.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

klu cmni mmg SESUAI kot nk sumpah seranah nista semu ni papesz..

apezs shah said...

|A.F.A| Kan kalau mcmnie, mana tak gerammm!! Derang ni memang suka tipu pelanggan ke.?

Amirah Yusof said...

apesz kalo aku ada soploh juta aku tlong ko saman dorang wei..hik2..
saba la nk wat cena

apezs shah said...

|Amirah| Hahahaha sopoloh juta adehs.. saman derang kan.. tengah bersabar ajela nie. dah naseb!

ZWAN SABRI said...

Setuju2.. ;)

apezs shah said...

|zwan| kan.. saya pon setyuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q