About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 3, 2010

|| My Besday Things ||

Saya malas nak cakap panjang-panjang..
Inilah hadiah dan aktiviti serba sedikit yg telah dilakukan oleh
kawan saya sempena Suprise Besday Party untuk saya.
Enjoy yea!! :-



From Abg.

From Ajai







From Reez & Khairel

From Abe Din, Izz & Ooj

From Adamie

From Zachary & Shah

From Airul & Zaha

From ABe Epol


From Afat

Nie masa tengah training utk show become sempat nak wat kejutan lagi.
Nak nanges rasa. Kerja si Ajai (guru dancer).



HAH!! Nak cakap apa lagi, ini saja yang mampu saya uploadkan kerana xleh banyak2 pic hehe. Walaupun sebenarnya masih ada lagi hadiah yg belum dapat hehe..
Anyway thanks sudi tengok.!!

11 comments:

♥ Cheenta ♥ said...

bila apeznya besday papun happy bufday tau2

CGG said...

waa..
happy besday bro

tiEra said...

ble besdaynye????
sy mau bantal tu bole x???hehe
nway...HAPPY BIRTHDAY!!!!!

My Little Diary said...

salam,
happy besday to u apezs...
semoga sehat sentiasa.

Frodo Baggins said...

dah lama x smbut bday dpt bnyak hadiah
ahhhhhh wa dengki! keh3x

Shaofie said...

happy birthday apezs.
jom join contest kat bloggg.

apezs shah said...

|Cheenta| Besday apezs dah lepas pd 24/11 aritu hehe.. anyway thanks.

|CGG| hehehe.. Thanks belated act..;)

|tiera| U nak bantal yang mana?
Putih or pink tu hehe... thanks..;)

apezs shah said...

|MLD| salam,
thanks u, belated act la u..
Insyallah..:p

apezs shah said...

|Frodo| Aiyooook jangan la dengki..
tak baek tau ehehe... nanti pasti dpt punya la..;)

apezs shah said...

|shaofie| Insyallah saya akan join,.. thanks..;)

Amirah Yusof said...

hepi besday apesz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q