About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, December 14, 2010

|| Gilerh!!! Kaw GempaQ ||

 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!!! 
Saya nak menjerit tengok video ni. Siapa Mampu hah? Nak juga table for iPhone ni. Giler, luas permandangan nak tengok apa segalanya.. Damn!! Derang maju habis-habisanlaa.. Kalah kita, nak pakai ni kompem mahal tahap rabak ni. NAK SATU!!!!!!!!!

6 comments:

Rozuan Ismail said...

puas ni klu tgk video kt youtube..
boleh wat wayang ni..huhu..klu type msg,semua orang boleh nampak..

man yusoef said...

ni touch table ni..haha...tapi aku kalau dpt iphone 4 pon dah ok sgt2 da..haha

apezs shah said...

|Zuan| MMg puas gilerkan u... kalau msg org nampak habis hilang pribasi lor.. tapi mmg nak sangat...;)

azrinrahim said...

erm, memang best pesz i phone beso mcm 2, dah boleh jadikan tv apa.. haha letak dalam bilik sahaja .

apezs shah said...

|man| haha u mmg laa tabel.. tapi menarik gler ni.. skrg xdpt lagi ke iPhone 4?

apezs shah said...

|ayie| haha jadikan TV.. Oooops leh tgk cerita yg 'menarik²' la nie ye hehe.. best tu kan......;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q