About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 19, 2010

|| What The F*ck u Are, @&%$!*##*&@#! ||


What The Hell are YOU hah!!.. Wowowowooo This Friday, A good Day from de oTher.. What's UR PROBLEM with me hah?!! U think u HOT, THEN y u want couple with me? What u said IM UGLY.... Then u what? Drain more BEAUTIFUL then u OKEH!!. SHOULD I care??.. Fuhhhh!! I think u have something problem with ur brain..

***
Stupid :Jom kapel..

Me : Apa yg buat ko nak kapel ngan aku?

Stupid : Sebab u sangat hodoh.

Me : What ur problem. Carefull when u say.

Stupid :  La u tanya nape nak kapel ngan u, I cakap la u sangat HODOH. salah ke? Aduyaiii...

Me : Bodoh ko cantik sangat ke? Aiyook Longkang lagi cantik dari ko la.

Stupid : Tak faham erti bergurau rupanya.. Ngat u nak balas " kalau tahu aku buruk nape nak kapel ngan aku".

Me: Should I care!!.. I dunno who u are. If u want to joke, better know who i am.

Stupid : Haha siyes WAJAH yg buruk seiring dengan muka ko yg HODOH. Lainlah aku ni bergaya, kerja bagus. Ko apa ada, habuk pon xda..

***

SHIT!! u think u get block of me, I cant find u.. Wait and see me.. Den see i GOT u.. Ur Face OFF haha.. Im so GLAD to hear that.. Becarefull when u OUT k..(",) Sayonara DIE..

13 comments:

aNnE said...

hahaha...rilek derr..hehehe:D

apezs shah said...

|anne| yes betul tu, apezs sabar je nie...;)

My Little Diary said...

salam,
apsal ni... jgn marah2.... apezs ensem aper??


entry terbaru"mencari jalan pulang"

apezs shah said...

|MLD| salam,
ensem ke? kalau ensem xdelaa org nak maki apezs nie..ok will susuli.

Puteri Iqa Izyan said...

apehal nih?
rilek2..
pedulikan ckp org...

Perempuan itu Bunga, Teddy Bear dan Coklat | Alahai Perempuan I

Yellow LEOpard said...

haha..memalukan betul pompan tuh

apezs shah said...

|puteri| Yeah baek saya rileks skrg nie.. cuma pening dgn sikap sesetg itu.. ape kena ngan perangai dia. saya xdespret la nak kapel nie. solo lagi baik da.. i will susuli ur entry.

|yellow| mmg memalukan bukan..
tetapi ini hakikat.. ape kena laaa dgn dia.. walahl anak yatim piatu tu.

efa said...

apezs sabar ja la ok abaikan ja apa org nk ckp ok?jgn lpa apezs ditag dlm entry ni
http://efashi.blogspot.com/2010/11/award-oh-award.html

apezs shah said...

|Efa| adehs nak juga saya menjawab..
nti lah yea.. saya buat.. mmg sabar je nie.

Amri Abd Rani said...

sabar ye...
minah marah, wak sabar,
minah lari, wak kejar...hihi

Mell Aziz said...

JAHAT gila org tuh. huh! sabar je tau apezs. huk.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

org cm ni kne lempang ulang alik pon sodap ni..

agus herbal said...

makasih gan infonya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q