About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 19, 2010

|| haPpy but nOt HaPPy ||




Salam dan gorten morgen to everyone yang diamor. Waktu masih lagi pagi, sekarang saya masih berada di ofis. Wah mcm dah lama di opis katanya. Taklah baru saje sampai, now ngat nak sarapan tapi no idea nak makan apa. Just nak update my blog terlebih dahulu, makan pagi kemudian la. Makan ke tidak ke, xkesah hehe. Janji entri perlu di'hupdat dulu, entri apa pulak kali ini?

Saya bukan nak bercerita pasal keadaan pepagi yang ceria ini. Cuma nak melunaskan hasrat hati yang semalam xdpt diluahkan. Sebab apa tahu tak korang? Apa dah tahu? No no no noooo Imposible lah. Kelasss Ko Maria, tepat sangkaan ko. BETUL happy disebabkan semalam pergi tengok movie Harry Potter. Cerita dia memang de best and shockers sikit. Sekarang ni berangan nak jadi Harry, tapi tak mampoooo lor.. Ko mamPooo? Adehs! Yang bestnya part of the show is : When Harry become a thousand people. Haha just 'kidding'. A few people lor.. Cute and so nice.!!


Cuma perkara yang tak dapat menyempurkan happy ku adalah. Kelewatan masok kedalam panggung serta mencari tempat duduk. Paling not best is that movie already ON play wawawaawa... What happend for the 1st scene?? God Bless me ahakz..!! Anyway that make me wanna watch again.. ON 3D can I?. Saya tak berasa puas la tgk cerit ni lagi, nak tengok lagi rasanya. Perlu atau tidak sila undi saya haha.. Tiba-tibakan. Apa pun mmg best g tgk movie semalam dgn kawan². Tapi sayang ramai tak dapat join sebab balik kg. 11 orang je yg dapat join xmcm selalu 30 org. Takpe NEXT movie, NARNIA yeaaaa de best too.. see u all after this break..(",) But tak sabar nak tgk sambungan dia Harry Potter The D part 2. Seronok kalau cerita ni takde sambungan.

3 comments:

Lelaki Ini said...

besh sgt2 kew?
x sabo mau tgk!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

kalau pergi lagi, keyrill nak ikot...heheheh! bley?

apezs shah said...

|Lelaki Ini| YES u should GO..
Mmg best k.. Rasa seperti nak tengok sambungan dia.

|Keyrill| Nak join ke? Bila da kat sini.. mcm dekat je adehs..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q