About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, November 18, 2010

|| tonite @ GSC IOI Mall ||


Selamat petang semua. Yang mana kerja tu, jgn merungut yea. Hadapi aja waktu sekarang ni, tak lama lagi dah nak balik dari ofis. Yeaaa senyum dibibir tidak pernah lekang dari pagi. Ditambahkan pula malam ini nak pergi tengok movie. Korang tahu cerit apa yg saya nak tgk? Cuba teka. Apa? nak hadiah. alaaa saya mana ada nak kasi, kalau mcmtu. Saya bagitahu ajelah. Haha..haha..  Ok mcmni, plans mula² mmg tetap nak tgk Harry Porter. Cuma asalnya nak tengok di Alamanda Putrajaya saje. Check punya check penuh sampai hari jumaat. check pula kat TGV The Mines, naseb baik xpenuh lagi.. Tetapi CITTS!! podah, tak boleh bayar guna Maybank2U da.. Ape lagi nyirap ase, Jadi apa lagi check lagi tempat lain. Dapatla dekat IOI Mall, best akhirnya dapat juga tengok apa yg telah dinanti-nantikan sebelum ini. 11 orang malam ni yang join nak tgk this movie. That cool, ramai-ramai best dr sorang-sorang hehe... Jadi malam ni nak enjoys sekejap, jom kawan-kawan ku yg disayangi. Kita enjoys Harry Porter.

4 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

huwaaa..dah lame x tengok movie jelesnyaaaaaaaaaa...

apezs shah said...

|AS| Lor mcmtu pulak. Jangan jeles, tgk wayang jerk pon..
ajak hubby tgk AS...;)

Amy Syaquena said...

Jeles la sebab dah lame amy x tengok wayang , kat sini mane la ada panggung wayang huwaaaa , sian kan..

apezs shah said...

|AS| aiyoook xkan la mcmtu sekali..
dok area mana nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q