About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, November 18, 2010

|| Hari Baru ||


Salam & Selamat Pagi kepada rakan-rakan taulan sekalian. Saya nak mengambil kesempatan ini ingin mengutarakan satu ucapan. Ucapan dia berbunyi begini :
Tok tik tom tak, ku ketik kau terketaq,
jalan depan ada kotak, angkat kaki jangan hentaq.
Eh! Ape lah apezs merepek pepagi kan. Hari ini masih ramai yang bercuti, saya je malas nak ambil cuti kerana cuti yg xde haha. Nak habis tahun jadi better simpan sahaja cuti itu.
Sekarang hari baru selepas sehari bercuti bagi merayakan Hari Raya Aidil Adha. Keadaan sunyi dan malas pun ada nak memulakan kerja. Jadi apa kata kita enjoys aja..haha..haha.. Sekalian pula mcmane? apa yang bakal berlaku pada hari baru jika yg bekerja ni. Still ON mood malas ke? hehe.hehe... Sarapan sebelum memulakan kerja jangan dilupakan ye. Tenaga tu untuk digunakan pada waktu² yang amat memerlukan tenaga berat. Apa pun jommm kita layan pepagi ini k.

p/s : Jiwa itu hanya kendiri.

6 comments:

missbby said...

hai..saya pun dah naik kerja, rasa malas je rasanya tapi kerja banyak, cuti pun tinggal sikit je..ni pun ramai yang masih mood cuti lagi..selamat buat kerja ye..:)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

yeay! keyrill plak dah holiday! heheheh....(mnyindir Apezs) hhhehhe...

apezs shah said...

|kak bby| wawawa betol2..
kerja juga. mood raya walaupon xde, tapi nak rest jee.. adehs..
sama lah utk kak bby, selamat wat keje.

|keyrill| kehkehkeh.. suka kan nak kena kan org.. cakap tak online ni.
mcmane pulak ada. hehe.. alaa sindir lor.. xsakit pun blweek..:p

efa said...

hahaha daku jga malas salah stu sb kerna cuti...n bila mai kerja server down...haish...ssh tol ni bru ok ish...malasnya....

apezs shah said...

|efa| Hehe kan.. malas sgt..
xpelaaa wat je keje 2 hari pastu cuti lagi..;)

efa said...

tu la hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q