About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Wednesday, November 17, 2010

|| Penat ||

Fuhhh memang penat hari ini, walaupun hanya raya haji tetapi tetap penat. Jadi apa nak kata malam ni kena masuk tidur awal. Kalau tidak esok lambat nak bangun pergi kerja pula. Mana yang maih beraya, apezs ucapkan selamat beraya. Jangan lupa bungkus daging-daging yang masih banyak utk saya. kan..kan.. Itu lebih manis dipandang ehehe... Apa pulak plans weekend kita yea nanti. Tapi Nak tahu tak? Apezs plan tak lama lagi nak beli iPhone 4. Tak tahan tgk dengan keadaan mcmni. Oklah kepada semua blogger-blogger apezs nak masok tidur dahulu ye. Selamat malam dan W'salam.

4 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah, iPhone 4?? hahaha...lama dah idamkan! heheh... btw, good night and sweet dream!

P/S : Selamat Berhari Raya ...

http://keyrillaugustine.blogspot.com/2010/11/its-holiday-back-to-my-hometown-so.html

apezs shah said...

|keyrill| hye iPhone 4 la u..
xsabar nie.. mahu tidak, dah lama mengidam tahu.. selamat pagi.

selamat hari raya aidil adha

alieff said...

apezs, rasanya baek jangan beli dulu iphone 4 sebab maybe tak lama lagi keluar iphone 5 pulak... hehe...

*penat jugak~~~*

apezs shah said...

|alieff| yeke? Mana dgr cerit nie? Wah mcmtu la pulak. Kena tunggu la nie.. wawa cepatla kuar..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q