About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, November 6, 2010

|| toL0nG La akU ||


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Oh!! Cuti yang panjang tapi Allah sahaja yang tahu, bertapa bosannya hari ini tanpa sesiapa disisi. Weekend apezs yang panjang ini sepertinya dipebuhi dengan aliran air mata sahaja ka?! Aiyoook tak elok sangatkan. I miss 3 orang sekarang nie, tapi tak bole mention he he he. Bahaya sangat nanti banyak spekulasi dari orang awam terhadap saya haha. Apa dok merepek nie kan, NOW nak tanya korang pulak mcmne? Apa aktiviti korang buat sekarang nie?? Share la ngan apezs. Nak tahu juga, atau ajakla apezs haha. :p

Apa-apa pon harap semua dalam keadaan yang baik hendaknya. Kalau masih terasa bored, keluarlah jalan-jalan kat taman kawasan perumahan amik angin petang. Apezs mungkin nak sambung menulis pasal NOVEL yang tertinggal sangat hehe. Kalau ada apa-apa yang best janganla lupa nak share ngan apezs ok?..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q