About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, November 27, 2010

|| serba sikIt aJe *rumahku||

Nak ucap selamat malam rasanya macam masih awal. Yelaaa bagi sesiapa yang bercuti pd sabtu ahad, masih awal lagi waktu mcmnie kan. Jadi apezs dengan suka hati aje. Nak share my home picture. Kalau suka say LIKE k. kalau tak suka say DON'T LIKE.. Hehe... Boleh tak??

















Inilah rumah apezs yang tidaklah seberapa cantik mcm rumah korang. Saya dok sorang-sorang je. Hah! jangan skodeng saya yea atau nak stalker saya pula.. Saya penakut ni.. Mak tgk derang nie. Jahat and nakal tau.. Ok jom g Lunch sesama!! TODAY dah cuti.....(",)



15 comments:

Lelaki Ini said...

CHANTEQ SGT2!!!!

apezs shah said...

|Lelaki Ini| cantek ke? Biasa je..
umah LI lagi cantek ni.

Hadi said...

cantiknya umah apez ni. macam umah anak dara. hehehe...

apezs shah said...

|Hadi| Motep.. Mcm rumah anak dara haha...:p Thanks!

Hisham said...

nk jadi housemate boleh??? ade kosong lagi x!

apezs shah said...

|syam| nak jadi housemte ke?
RM400 sebulan.. Cukup x? ahakz...:p

MENJEJAK DEWASA~ said...

cantik rumah!
aha. salam kenal~

apezs shah said...

|MD| Thanks..hehe..
salam kenal..

rieyana ynn said...

home sweet home...ahaks...;d

nik rosmawati said...

salam kenal


wah cantiknya umah.best la duk sorang2 jea.

apezs shah said...

|rieyana| hehe like a same time..

|nik| salam kenal

thanks...

Yellow LEOpard said...

bersih jee..ye2 je..haha..nway, da boleh buat da read more tuh.ehehe

apezs shah said...

|Yellow| Mestila bersih k, tak tipu.
saya xsuka habuk dan bersepah la..
welcome.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

santek nye umah..bole wat adik ipar ni..hehehhe..

apezs shah said...

|AFA| Patik pandailah dia nak wat adek ipar pulak. segan diriku ini..:)
thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q