About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 26, 2010

|| Lapa Tahap Rabak!! ||


Nak AYAM Goreng 10 ketul, Cheese Burger 5 biji, Kentang 1 talam dan 1 jug air milo no ais. Itu yang saya rasa nak makan sekarang ni. Baru lepas balik dari latihan jadi perut ni bukan main minta makan. Lapar sangat dah ni, korang dah makan ke? Saya ni tunggu kawan juga nak g makan sesama, sebab takde teman nak makan pun jadi segan sangat. Nak g makan kedai depan rumah saje. Malas nak bawa kereta g kedai yang jauh-jauh. Lapar sangat dah ni, karang orang pun saya makan pula haha..haha.. Bahaya ni, baek korang jaga-jaga skrg ni...Apa nak makan ye malam ni, nasi goreng dah la kot. Tak pening nak pikirkan sangat. Oklah takleh type banyak-banyak, lapa sangat dah ni. Karang lappy ni juga dikunyah sikit-sikit haha,haha.. xmau xmau xmau.. JOM Sayonara.!!

9 comments:

cikZATI said...

jum..aQ pun lapar neyh

Yellow LEOpard said...

haha..kalo dah lapa semua mende nak makan..

ermm, nak tanye..camne nak wat read more eh?da try wat..x jadik pon

CekLa said...

hebat laparnya sampai nak kunyah lappy~

sori pasal tutorial tu.
cekla pun tatau la nape apezs buat tak jadi.

cekla ade letak gambar utk memudahkan apezs.
harap2 apezs paham la ye..

memang kat editor @ preview tak kan keluar, tapi once u publish it, insya Allah jadi.

cik shabah said...

gila lapar tuuu!sampai nak rabak dibuatnya?keh keh keh ;)

eh orang tua memang manja ke ?

Lelaki Ini said...

tetibe aku terus lapaq!
hakhak!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ni nme nye melantak laaa...hehehe.e...

apezs shah said...

|cikzati| Hehe kesian apezs wat lapa pula ye.

|yellow| Read more tu theme yg sediakan.

|cekla| haha lapa gilerla nie..
Oklah xpe, apezs cuba lagi.

|cik shabah| hehehe sorry rabak pulak.

|lelaki ini| haha jom g makan.

|AFA| Patik melantak ke? alamak..!

diriku said...

best burger tu..ha2

apezs shah said...

|diriku| haha sedap buger tu lak..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q