About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 12, 2010

|| maNa nak caRi laGi?? ||

: buhsannye sekarang ni, tak tahu nak buat apa dah. nak blogger tapi tak ramai sangat komen, yang update xramai juga nak dikomen oleh saya hehe. jadi laman sesawang ni pun sama.
ramai yang tak komen saya dah, saya je gegeh nak komen orang. bukan mengharap tapi apa guna saya approve derang kalau just nak penuhi my list. kalau mcmtu lah kan, adakah saya perlu buka edit friends and DELETE again.

p/s : Mana pergi kawanku.



18 comments:

NcekYus said...

adoyai..mcm tu ka..
da komen da...:)

dnt give up bRO.. menulis sbg hobi, x ada org komen xpe..klu ada satu kelebihan..keep it out.

apezs shah said...

|Ncek| teah I know.. cuma arinie terasa buhsan sgt la.. tu yg terluah pulak hehe...anyway thanks..
I be okeh punya..=)

Amirah Adnan said...

haa..delete2..(tukang hasut) hahaha..:p

apezs shah said...

|amirah| kann kann... I delete karang baru derang tahu.. wah mcm I ni HOT.. takpela u sape je I. thanks yea.

tiEra said...

meh cnie nk komen:)
stuju sgt dgn en.ncek yus tu....rilex aje yep:)

apezs shah said...

|tiera| apezs faham mksd ncek tu..
dan kamu juga.. tp ni lebih kepada FB... buhsan dah... blogger nie xde sebab sgt pon... jgn laa korang marah :'(

nora amila ghazali said...

wahhh... snsb plak.... tgh bosan nie... waaaa..

apezs shah said...

|Nora| Hehe senasib ke? Alahai kan.. Tapi bukan pasal BLOG tpi lebih kepada Fb nie...ermm..

si unique said...

sabar k..mungkin diorang busy kot..or ada penyakit malas haahaha

apezs shah said...

|s U| hehe kan semua masih busy..
and I think gonna quiet jugalaa hehe..;)

CekLa said...

berbalik pada tujuan kita join. fb saya hanya guna untuk main game je! orang yang sy add pun sy pilih dikalangan yang main game tu. tak yah nak pening2 pasal update status ke komen ke.

cara ni lagi senang. atleast for me.

zainabzawawi said...

delete saja :) heh its ur page.

oh ya, followed you back ! salam perkenalan !

apezs shah said...

|cekla| Hehe katanya kan.. okeh apezs akan ingat nasihat ini... yelah apezs xpernah add org pon.. derang add, bila da apprv sakan pulak malasnya..kan kan...;)

apezs shah said...

|zainab| Betol delete saje kan.
tak sakit hati saya kan...


thanks... sudi follow saya.. salam perkenalan dr apezs shah..;)

aNnE said...

nk tgu 99 bru nk 4lo...hahaha

apezs shah said...

|anne| wah mcmtu ke?
den ape bole buat..

Amri Abd Rani said...

Bro..xsemua org suka nk komen, kdg Pakwi pun sama, sstengah tu ske baca je n bla...
btul la ckp bro kat atas tu.. xsuka cerai (delete) je, buat apa simpan kalau setakat menyemak..tukang hasut jugak...hihi

apezs shah said...

|Pakwi| Yelaaaa kalau mcmtu.... Cuma kesian lak kat derang nak delete nie hehe.. oh xsemua akan komen ke..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q