About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, November 25, 2010

|| Malam & Penat ||


Puh kiri puh kanan, tengaok belakang ada tilam haha.. Apalah yang kau merepek ni apezs. Selalu sangat makan kerepek kan, mcmtulah jadinya. Oh! Lmabtnya jari jemariku nak menaip, ini kerana badanku terlalu penat. Aduh baru balik dancer training, tu yang xlarat nak bergerak sangat. Kawan pun ada ajak lepak kat luar xsanggup nak gerak haha.. Kalau ada yang nak tolong urutkan takpela juga. Nak tambahkan lagi sakit badan teman nie janganla. Tadi lepas habis trainning, ajak member g makan malam dulu. 

Kesian dia sebabnya redah dalam hujan. Saya ingat tak hujan, kalau tahu hujan boleh bawa dia naik kereta sama-sama je. Tapi dia la cakap jumpa kat kedai makan je, so kita dah pergi dia pun tersangkut. Dia tak berenti tapi lenjun satu badan. Dah la baru nak sehat, samalah ngan saya. Adoi jari asik nak berenti menaip je, sebab dah xlarat sangat. 4 lagu dah ada step, lagi 1 je lagu nak bawa and cari step. Gilerh susah zapin ni. Hope i will do de BEST!! Wish me LUCK okeh GENG BLOGGER.. LOve u Muaahx... Nyte sayonara (",)

1 comment:

Ain Tralala said...

dtg memolo incik apezs ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q