About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 26, 2010

|| Dance Floor ke ni? ||


Salam Morning to everyone, salam kenal salam menyumbang. Wah gitu! Waktu dah menunjukkan ke pukul 9.30AM. Hari ini Jumaat, penghulu segala hari kepada hari. Yang mana tersemai ditaburkan lagi kasihnya. Yang mana terburai dikaitkan kembali. Sarapan hari ini ROTI COKLAT and MINERAL WATER *enough. Berjalan-jalan sambil melonggarkan badan sedikit utk pagi ni. 

Nak menceriakan diri yang agak penat sekarang ni. Dengan pelbagai dugaan minggu ni saya terima. Kawan makan kawan, kawan xsenang dengan kawan, kawan suka panaskan hati kawan dan macam-macam. Tapi lantaklah semua tu, malas sangat saya nak ambil port. Kenapa nak hilangkan mood yang sedia ada ceria ni. Apalah nasib!! Huh dah la apezs oi.. tak yah pikirkan lagi.. buat mcm biasa je..
Alamak saya baru sedar, jauhnya dah saya lari dari tajuk yang sebenar. Maaf penunggu yang cantik dan kacak. Entri kali ini bukan cerita besar sangat pun just nak luahkan isi hati yang seronok ni. Its NOT Dance Floor, saya masih tak mampu nak lakukan. Tetapi masih berkaitan dengan DANCE ahakz.!! Saya suka menari, jiwa rasa tenang dan gembira bila kaki dan tangan mula menari seiringan. Kepala seperti diawan dan melayangkan badan yang seperti mengejang.. Lantai asalnya hijau menjadi kumpulan buih yang banyak memutih. Aiyooo jauhnya imaginasi den, mana nak dapat tu. 
 
Sekarang ni ada latihan setiap hari. Show ni pada bulan depan, 18 & 22 bulan 12 2010. Biarkan ia cepat berlalu dan moga saya cepat mengingati step yang banyak ni dengan 5 buah lagu haha. Masak nak ingat satu persatukan, kalaulah mudah seperti yang dah profesional senang je kerja kita hehe. Tapi mana datangnya kejayaan kalau bukan dari bawah dan usaha kan..kan..kan semua. Tak gituu gayanya? Apa pun saya mengharapkan semuanya akan berjalan dengan lancar. Doakan sesama ye! Jom kita buat kerja.. Sayonara (",)

11 comments:

salem:D said...

selamat berjaye!!:D

apezs shah said...

|salem| hehe thanks so much...muahx..;)

My Little Diary said...

salam,
saya doakan semuanya berjalan lancar :)

Amy Syaquena said...

salam..

amboi bukan main lagi ayat pembuka kata ye he3..Good Luck ok

apezs shah said...

|MLD| salam,
apezs pon mengharapkan mcmtu juga..
Hope so... wink..;)

|kak amy| salam,
hehe bukan main ke.alamak silap lak kan.. insyallah thanks.

ferdaus al-adney razlan said...

gituh. awal encik apezs membeloging.. hoho

apezs shah said...

|encik Ferdaus| Hahaha awal la..
kalau kita dah banguna awal.. awk tu mentang cuti sem, lmbt je bangun..:p

efa said...

moga berjaya ok :)

apezs shah said...

|Efa| Thnaks yea....;)

Tuan Penasihat said...

thats the way ahak ahak i like it.
(sambil baca n menari sorang2)

apezs shah said...

|TP| hehe wah menari sama jom...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q