About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 26, 2010

|| Berjaga-jagalah ||





Funny dengan mesej yang diterima oleh apezs baru-baru tadi laaaa.. Sejak kapan dong, ingat mahu senang dari yang senang sih. 

"Tolong bagi kredit mexis 30RM ke numbor baru ayah 012 86407** ayah lgi ada msalah kat balai police. Ta payah caal sekejap ayah call." mesej diterima.
Haha apalah yang korang sengal ni, nak amik duit aden sonang-sonang je ni. Ayah aden dah berkurun xjumpe dia, tak tau laa p mana. haha.. sonang-sonang ajo mesej nak duit top up, den call hawat xdok.

Motep sangat noh, lagi pulo kenapo den harus kasi top up keq no yg ekau kasi kalau no yg ekau msj pon lain benor. Dah la bikin penuh inbox phone den ajo. *DELETE mood.

13 comments:

♥ Cheenta ♥ said...

macam macam cara orng nk tpu kan sekarang ni..
apa pun entry ni bermakna leh ingtkan diri miza
wink wink

apezs shah said...

salam,
betol tu miza.. mcm2 cara org nak duit kita kan.. bukan nak usaha d jalan yg benor. miza utk apezs dan kengkawan juga.. wink2..

♥ Cheenta ♥ said...

apez cantik la pic apez tue..
apez snap sendiri or amik mana tue..miza suka

apezs shah said...

|miza| pic mana yea?

shima said...

ye anak sedara shima pun dapat mesej yg same tapi topup RM 20 la... kakak punye lah risau sbb abg ipar keje s'pore... tapi bile shima call abg ipar guna nombor sbnr dia. dia kat dia ok je xde masalah... sah2 kes nak cekau duit org.. yg pelik tu bahasa x betul. hahaha

cikZATI said...

ish..nam menipu cara ta ketahuan aih..ish..ish.. zaman la! macammacam

CekLa said...

ayah pin ke? ish3!

entri baru pasal button show hide siap! g la usha..~

apezs shah said...

|shima| yeke.. see nmpk kan.. derang bertapa nak untungnya.. bengong la.. ase mcm nak penampar je.

|cikzati| hati2 ye, zman la nie mcm2.

|cekla| ahaha motep ayah pin..
ayat keronsang kot..
dah tgk tapi xberjaya juga nie..:(

♥ Cheenta ♥ said...

pic kartoon kotak2 2 nice suka ja tgk

apezs shah said...

|miza| pergi google.. taip danbo image... ada laa...;)

♥ Cheenta ♥ said...

terima kasih apez ehhehe comey kartoon 2

apezs shah said...

|miza| Hehe welcome. Hbs la apezs xleh cari makan dgn gmbr tu haha.. xdela gurau je, dia mmg comel kan. saya pon tny dr budak blogger juga.

silvi silviani said...

makasih gan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q