About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, November 25, 2010

|| Pandai Korangkan ||





Salam morning korang, wah mcm gayanya lama saya tak update BLOG kan. Bukan mcm itu mksdnya, hanya sebentar merehatkan diri kerana YESTERDAY is my besdaykan. Bukan sengaja nak take a break, tak diduga ada agenda yang diperlakukan semalam sempena saya punya DAY. Just plan nak pergi makan Pece Lele saje, mcmane boleh agenda bertukar jadi sambutan hari jadi saya depan orang awam pulak tu yg tgh jamu selera kat situ. Ya Allah malu gilerh okeh. Semua org yg saya xkenal turut nyanyikan sekali. Nak lari dah kena pegang, nak nanges org berikan tisu muka. Habis nak watpe lagi? 

Cuma terkilan sedikit sebab si dia takde bersama. Kerana tugas yang perlu dilaksanakan haha. Yang paling best masa sambutan tu. Kawan-kawan yang mengenali saya ada disitu, saya pula tak perasan langsung derang dek kerana malu dengan agenda SUPRISE ni. Siap ada yang msj "wahh org tu sambut besday tak pandang kiri kanan dah kawan dia ni" boleh tak mcmtu sekali perasaan ini tidak berganjak untuk melihat persekitaran. haha ampun semua saya tak berniat pun, cuma kena kejutan elektrik aje. Anyway saya nak ucapakn ribuan terima kasih sgt kat korang semua. Photo-photo bakal menyusul selepas ini, baru nak pergi cuci haha...Jom kita pergi makan pagi sesama, saya belanja ANDA M&B. (",) haha.. Sayonara!!

11 comments:

CekLa said...

wahhh!!misti seronok kan?

apezs shah said...

|cekla| hehe seronok mmg la juga kan.. cuma maluuuuuu..;)

efa nur said...

waaahhh..bestnye..hehe hepy belated befday en.apezs...heeee :)

apezs shah said...

|kak Efa| thanks so much...best and shame haha..=)

Siti Nizam Samsudin said...

haha..gila sporting kawan-kawan tu. btw, happy belated birthday..ngehehe :)

apezs shah said...

|SNS| Hehe derang mmg sporting.. thanks wish..=)

Ciao Annin-sama said...

Surprise yang menarik! Anyway, Happee Belated Tanjobi Apezs! :D

efa said...

waa...seronoknya byk kejutan di hari jadi wuwu :)

apezs shah said...

|kak Annin| thanks supriseeee....;)

|efa| hehe efa mesti ada juga kan..:)

hamzah ian said...

waaaa

apezs shah said...

|hamzah| ape yg Waaaaaa...(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q