About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, November 12, 2010

|| I goT aWard ||


salam dan selamat pagi kepada rakan-rakan BLOGGER semua. apezs nak ucapkan ribuan terima kasih sesangat kepada tuan punya BLOG [shagcomot], kerana telah memberikan award ini kepada apezs yang masih baru dalam dunia BLOGGER. 

Dalam adat award nie, tuan yg memberi award nie. meminta saya memberikan sepatah dua kata ttg soalan yang diajukan. Jadi saya akan menjawab dengan seadil-adilnya. mari kita terjah bersama-sama soalan dan jawapan dari tuan tanah shag.
Ini soalan yang perlu dijawab :

1) Nama penuh anda :-
    Mohd Hafiz Zainul Abidin 

2) Kenapa jadi pengikut blog [shagcomot]?
    Kerana pada pendapat saya, blog ini mempunyai citarasa yang berbeza.

3) Apa pandangan anda pasal blog ni [shagcomot]? 
    Blog ini KREATIF dengan BANNER nye yang CUTE. NICE and also easy to load..;)

Kalau korang nak tahu, saya adalah followers shag dalam kategori TOP 50.
Jadi korang apa tunggu lagi, jadilah followers shag. Mungkin dia akan buat untuk FOLLOWERS TOP 100 kan.. kan.. kan...;)

 

6 comments:

My Little Diary said...

salam,
well done apezs... hehe


entry terbaru "jangan kau ucap selamat tinggal"

apezs shah said...

|MLD| Hye morning MLD... sehat?
Well done katanya.. I will do..;)

My Little Diary said...

hahaha... mcm mntk orde mkn kan? 'well done'...

ok.. soklan tadi, nak tglkan link ye.. cuba pegi kat sini, saya belajar dari abg zul ni... http://www.zulkbo.com/2010/10/membuat-link-entri-terbaru-di-kotak.html

apezs shah said...

|MLD| Hehe oder makan apa cik?
nasi goreng ayam satu..:p

Oh yeke.. okeh nanti saya cuba jelajah sana..thanks...:p

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Apezs : Datang terjah nak baca jawapan ni. Hiks. Pendek tapi mantap jawapan! haha :DD

Thanks sebab sudi amik award Shag ni. Dan, sama sama ;)

apezs shah said...

|shag| hehe thanks yea.. Happy sebab sudi kasi award kat saya...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q