About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, November 6, 2010

|| baGi kaT I ||

Salam dan selamat malam. Tetapi belom lagi nak masok tidur, cuma nak minta bantuan atau nak share. Apezs dah naik gilerkan gadget terbaru ini tau <---- . Jadi tolonglah bantu apezs, I need the info about promotion or package yang disedikan oleh mana-mana line. Semalam apezs dengar pasal iPhone 4 yang dipromosikan oleh Maxis sangat murah selepas keluarannya agak panas dah dipasaran sekarang. Tetapi bencinya rasa hati, informasi itu memang benar cuma tidak pasti promosi ini sekadar sehari atau lebih lama. Jadi tolonglah bantu apezs, berapa banyak lagi promosi yang akan dikeluarkan dengan kadar yang amat-amat berpatutan.

Tetapi juga okeh! Baru sahaja balik dari rumah member yang salah satunya dah membeli Blackberry Bold2 kan Izz. Dan abe din pun nak beli iPhone 4 juga. Derang baru sahaj bagitahu apezs tadi, Izs dah beli iPhone 4 dengan kadar yang lagi lagi lagi lagi lagi murah!!!!!!!! Tahu tak package mana? DIGI oke?! Jadi pada korang yang tahu pasal info-info ttg iPhone 4 nie bagitahula kat apezs yea. Tolonglah, nak sangat pakai walaupon hati tetap mimpikan Blackberry Torch hehe.. iPhone 4 dah jadi pilihan ni. Apezs tak jadi nak tunggu tahun hadapan dah hehehe... Uol's tolong la yea.. thakns.

p/s : Groups PKU please mark ok, we have agree that all need iPhone 4. No more blackberry hehehe...:p

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

so far ada sorg my friend gila gadget and segala plan dia ada.. aritu dia buat comparison dan bgtau so far plan Digi paling berbaloi2.. trust me.. pojie xreti nak terangan macam mana...

p/s: soh buahati belikan, xlama lagi besday kann ;p

apezs shah said...

oh really pojie?
wwawawa nak lah kalau mcmnie.. cuma now ape nak kata hehe,... wah besday dah dekat suruh buahhati belikan ke.. haha entah lor ...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q