About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Sunday, November 7, 2010

|| SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ? ||


apezs baru sahaja nak menapak dengan semua kawan-kawan blogger mcm korang..
harap dapat suai kenal serta 'keep in touch'.

p/s : jom terjah blog Abg Ben!!...;)

30 comments:

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!!!

piKOk said...

selamat kenal apesz! :D

apezs shah said...

|Lelaki Ini| Jommm kite sama2 terjah nak..;) selamat kenal LI..

|Pikok| salam kenal juga untuk piKok...

nur said...

salam apezs shah,
slmt kenal
ALL IN ONE

apezs shah said...

hye nur....selamat berkenalan..;)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

salam perkenalan apeszz :)

"JOM BERKENALAN"

apezs shah said...

feez.. hye selamat berkenalan..;)

azhar said...

singgah..salam ziarah...follow sini...salam kenal...

apezs shah said...

salam azhar... follow juga... semoga keep in touch..;)

kireya@aleya said...

salam
huhuuuu salam perkenalan eya hulurkan...
bolg yang menarik...
jemput2 lah singgah kat blog eya lak k
http://kireya-blogger.blogspot.com/
dadaaa

apezs shah said...

salam.... hye kiera, insyallah apezs akan singgah..;)

AdiE said...

cool!!
nak singgah gak la..
hey dude..! i'm ur new follower...

~ DanieL AdiE ~

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

singgah2 juga...hehehe! samalah kita... ;)

apezs shah said...

|adie| hye adie.. apezs nak ucapkan ribuan terima kasih akhirnya awak sudi juga untuk menjadi followers saya. saya pasti akan ikuti cerita awak jika diupadte lagi...;)

|keyrill| sama dimana yea..
nak ikott hehe.. selamat malam..

Ciao Annin-sama said...

Salam :)

Halo Apezs! Happee blogging!

apezs shah said...

hye ciao..

apezs pon nak megucapkan selamat berblogging.. kalau ada cerit best2 share yea...;)

suziesanji said...

hai~~ salam perkenalan ya~~

alieff said...

sudah follow kamu..
salam kenal dari alieff :)

apezs shah said...

hye suzie... thans juga yea..
selamat berkenalan..;)

Nur Azila Ismail said...

singgah dr BA :)

salam kenalan :)

apezs shah said...

hye Zieya.... salam kenalan..
insyallah blog anda akan saya jejak selalu. jgn lupa selalulah komen dan dtg...;)

Puteri Iqa Izyan said...

singgah sini :)

Awangku Johan said...

salam ziarah n folo kamu ya

apezs shah said...

|puteri| selamat menyinggah ke blog saya yg biasa sahaja.

|awangku| hye selamat dan salam ziarah juga dr saya. Thanks!

nora amila ghazali said...

dtg n follow kamu... jmput ke blog nora ya.... hehe

apezs shah said...

|nora| insyallah apezs akan sampai..
Thanks yea..=)

Izzuddin Fauzi said...

Another piece of Ben Ashaari.com
"Selamat BERKENALAN"
http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

apezs shah said...

|Izz| hye selamat berkenalan..akan disusuli ke blog kamu..;)

NaJiB said...

Nice blog.. Salam Perkenalan…

http://lovelyvioletent.blogspot.com

NaJiB said...

Nice blog.. Salam Perkenalan…

http://lovelyvioletent.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q