About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, January 6, 2011

|| Welcome Back To Me ||

Salam.

Selamat pagi kat korang yg comel, segak, kacak, bergaya, ayu, cantik, lawa, menarik kebabomm dan sebagainya. Pepagi dah merepek kan apezs ni. Bukan apa, dah lama xhupdate entry walaupun ada je sebelum ni.

Saya sekarangkan tak seaktif dulu, agak kurang untuk menghupdate entry blog ni. No no no no nooo salah tanggapan itu, bukan hangat-hangat tahi ayam yea tapi tahi arnab ahakz. Ini semua dek kerana busy dengan kerja.

Kerja untuk tahun 2011, baru menapak dan pelbagai agenda telah diusulkan. Saya adalah salah seorang jawatankuasanya. Jadi saya kenalah memberikan fokusan yang terbaik [hopefully]. haha.. Percaya tak?

Tak percaya juga. Tak boleh nak cakap apa lagi lah. Asik membebel je keje paezs ni, korang pula macamna? Sehat? dah sarapan pagi ke belum? Kerja tahun nie amacam? Yang study pula dengar cerit esement dah banyak.

Haish awal-awal dah busy kan, mcmtu juga saya. Apa pun saya tetap mengingati kalian, sayang sangat dengan kalian k. Rinduuuuu!! ahakz. Dah g buat apa yg patut yea. Sayonara. (",)

15 comments:

Rozuan Ismail said...

sama la kita apesz..dah busy dgn kuliah,tutorial,assignment,lab.. sabar je la

apezs shah said...

|zuan| salam.

yeah betul tu busy kan..

Amy Syaquena said...

Samelah kita u all busy dengan kuliah , yang amy pulak busy dengan keje..hu3..

apezs shah said...

|kak amy|
salam.

betul tu derang busy ngan kuliah.
kita yg dah kerja.. busy ngan keje.

Siti Safiyyah said...

kite same apezs..takpe2, busy2 pun duit tetap masyuk..hahaha

apezs shah said...

|SS| salam..

Haha duit memangla kena masyuk.. Penat bekerja ni..;)

efa said...

huhuhu...marilah kita merajinkan diri utk kerja...btw kerja efa tak bz huhu..apezs sabar erk semua tu dugaan eceh

adwafarahin said...

gud luck ngan keje ok!

Fara said...

apez..akak tag apez "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...heheh..sila la join..n referral me ok..hiii..tq

apezs shah said...

|efa| Hehe mmg tgh rajinkan diri dah ni efa.. Ahakz..:p

apezs shah said...

|Adwa| Insyallah thanks yea..;)

apezs shah said...

|Fara| Kak thanks.. Insyallah saya cuba join..;)

apezs shah said...

|Fara| Kak thanks.. Insyallah saya cuba join..;)

ZWAN SABRI said...

Slamat memBUSYkan diri..
Btw, jaga kesihatan.. ;)

apezs shah said...

|zwan| Salam.

Insyallah saya akan jaga kesihatans saya.. Thanks..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q