About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Monday, January 17, 2011

|| Seram Sejuk Kehadiran Aku? ||

just short n3 aje. apezs xsangka pulak. Walaupun blog ini dah diberitahu mempunyai masalah. Tapi tetap juga ada yang sudi dtg menjengah. Jadi apezs ambil  keputusanlah kalau macamni, akan dibuka juga blog ini.. ;)

*p/s : ngat nak tukar template baru lah.. amacam?

4 comments:

Siti Safiyyah said...

apezs,, better tukar warna background post ni..takleh nak bace la..berlaku kekeliruan warna di situ..hehe

haa pe kata, kalau blog ni jadik blog novel awak..yg lagi satu tu bog personal..haa amacam best tak idea tu?? ;)

luvYOU said...

apesz ~ template mungeeeee yeee......haih.. soft hearted man rupenye :D kegemaran wanita nih..hehehe

Farhana Sahri said...

comelnye robot kotak 2....

obat alami osteoporosis said...

sukses selalu untuk ngeblognya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q