About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, January 7, 2011

|| Nak Tukar Penghias Rupa ||

Kedabommm... Piuuuuh.... Knock knock knock!!

Haha mesti korang cakap, apelah apezs tu. Sewel ke! Haha bukan macamtulah, saya sebenarnya tengah menukang. Bagaimana nak tukar template baru pula ni, yelah kan sepertinya mahu lihat kelainan pula. Cuma bagaimana saya nak menukar ke wajah yang baru ni. Nak kelihatan seperti korangnya header, tone colour, spacing dll, yang amat menarik pada saya.

Tiada ke yang senior disini, ingin memberi tunjuk ajar kepada saya a.k.a Apezs Slamber. Nak sangat buat yang tercantik macam korang. Haish, susah juga guna template dari yang tersedia sebab part utk En Nuff, susah nak nampak atau nak letak. Oh diriku runsingnya dengan permasalahan ini, begitu ternoda diriku merasakan dengan kecantikan korang. Eh! I mean theme blog korang.

CEPAT!! Lor sudi yea bantuin saya. Lor kok terus bertukar loghatnya, ya ampunnn. Mak aih camne nak buat yea, explore habis dah ni. Sepertinya mahukan lagi lagi dan lagi ahakz.

17 comments:

CGG said...

TEMPLETE BARU NAK GUNA WARNA APE YE?

apezs shah said...

|CGG| Ahakz.
Ngat nak guna warna soft je. Not bright dah..;)

Siti Safiyyah said...

haha lawaklah apezs ni.. LOL

ape susah apezs..gune jela template designer tu..macam2 ada.. :)

p/s: prob follow ritu dh setel lom?

apezs shah said...

|SS| Lawak apenya.. sabar jelaa SS ni..:p

Alaa mmg boleh guna template tu, tapi tidak berapa reti. tu yg mnt bantuan hehe..

p/s: masih xboleh laa SS. Apezs ngat la kan. Nak tutup yang ni la.. Buka aje yg baru.. Okeh tak?

Siti Safiyyah said...

uikk sampai nak tutup ke?? hmm..tulah sian apezs eh?nk tolong pn tak reti jugak..tolong kesian jela yg mampu..hehe

eh kejap, reti ke tak gune template designer tu? ke nak bantuan saya??hehe

efa said...

erk nak tukar apanya lg apezs..nk yg cmn0?

apezs shah said...

|SS| Takpelah u. Dah nasib macamtu. Apezs nak buat macamane lagi kan..

*Nak bantuan dari SS la, xberapa pandai sangat.

apezs shah said...

|efa| Lor betol la.. Nak tukar ni, nak yg lebih simple. Nak tone yg soft pula..and paling penting senang letak Nuff.

ZWAN SABRI said...

WoW! X sabaq nak tengok wajah baru blog encik apezs.. ;)




http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/pilihan-gadis-malaysia-cerah-atau-gelap.html

Siti Safiyyah said...

ok, dah siap tutorial pasal ni..harap dapat membantulah ye.. :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/tutorial-nak-guna-template-designer.html

FATIN MRAZ said...

salam ziarah 2011,
bz nmpk tuan rumah nih.. sajer menjenguk2..salam perkenalan..

apezs shah said...

|zwan| salam.

Haha xsabar pula.. bantu laa apezs hehe...:p

apezs shah said...

|SS| Really? Wah thanks sudi nak bantu. Siap nak buat tutorial lagi.. Terharunya.. Thanks jap apezs g terjah..;)

apezs shah said...

|Fatin| salam.

Busy ke? hehe lebih kurang macamtu laa gamaknya... ahakz... ;)

aNa d'sKoDenG said...

apezs..
ads pon guna template dr BLOGGER jek...pilih² sampai pening....hahahah..tadak apa lain pon selain dr yg tersedia tuh

Rozuan Ismail said...

wan nak wat header sendiri tapi tak reti..huhu

luvYOU said...

uuuu...leh buta mata nih nk bace...tk nampak la wakk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q