About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Monday, December 20, 2010

|| What Your Problem? ||

What happend with u today hah MAYBANK2U. Penat la sesangat ni, asik tak boleh nak load je. Nak Sharing is Caring pun still can't. Habis mcmane nak kena buat ni? Takkan nak kena pergi bank and deposit cash kot. Tak sukala kena beratur time sekarang ni. Hari ni dah gaji so perlulah nak check, mana tahu ada kekurangan kelebihan tak ape. 

Tolongla, penat tau menunggu dah rasa mcm HOT!! Aaaaaaaaaaagh!!.. Tolong load sekarang, saya dah nak bertukar jadi serigala kacukan dah ni. Cepat!!! Cepat!!! Nanti ada pula yang kena makan ngan keyboard hehe..hehe.. apo jela ko ni apezs.!! Haish.

10 comments:

Rozuan Ismail said...

sabar je la u..biase la..benda online..

apezs shah said...

|Zuan| yelaa kan.. benda ONLINE mmg suka wat hal. Oklah saya sabar je ni.

Amirah Yusof said...

haha..serigala kacukan hape tu pez? korea ka?haha sakan la gaji dah masyuk YES laye..

apezs shah said...

|Amirah| Hehe korea ok gaktu..
Nice bagi idea ni heeh... aiyook masok pastu da hbs..;)

ZWAN SABRI said...

Nak jadi serigala kacukan? sure jinak... zwan nak belalah klaw apezs jadi serigala kacukan tuuu.. kihkihkih..

apezs shah said...

|zwan| Haha ada pula, nak bela apezs ke? Aiyooo saya makan daging segar dr ladang tau..:p

Joey said...

Haha. Time gaji memangla line jammed.

Especially bank paing banyak cawangan ngan atm machine kat malaysia neh.


Owh Hi.

apezs shah said...

|joey| betul jugakan. time gaji mmg mcmtu la kan.. adehs memang teruk lah..

hye joey..

Peri PiA said...

dia sengal otot kot hehe

apezs shah said...

|PeriPia| Hehe sengal otot aiyook kenapa jadi camtu...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q