About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, December 2, 2010

|| Waktu Dok Mengejar ||

Ya Allah kerja bertimbun, BOSS dari yang kecil hingga ke jawatan yang besar takde kat opis.
Saya pula nak bermaharajalela, haha..haha.. Jangan pegang-pegang, duduk renggang-renggang Ahakz.
Dah jadi malas pula nak buat kerja ni, ape pasal ha. Nampak gayanya saya kena OUT dari browser² dan internet yang canggih ini. Kalau tidak kerja tak nak jalan nanti.
Lagi bertimbun dengan kerja-kerja yang dah pending.
Jadi korang yg comel dan encem ni, saya nak undur diri sebentar.
Settle aje kerja online back deh.. papai~

7 comments:

Yellow LEOpard said...

haaa..keje2..haha

apezs shah said...

|YL| Hehe mmg tengah kerja ni..
Tapi tiba2 malas nak teruskan la pulak hehe..

zacky ~786~ said...

kje jgn xkje.. ehhee

apezs shah said...

|zack| malas la nak keje hehehe..;)

ferdaus al-adney razlan said...

rajinkan diri ..

ferdaus al-adney razlan said...

rajinkan diri ..

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Salam...Hello Apezs! Thanks 4 the comment...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q