About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Monday, December 13, 2010

|| Tidak Sesekali ||


Hehe dah makin kurang pengunjung tiba. Bukan salah mereka, bukan juga salah nuffnang. Aits tiba-tiba pula nak salahkan nuff haha.. *maaf En Nuff. Mungkin kerana kurang online waktu weekend, entri sudah hampir kurang.


Bila waktu kerja, kena kerja. Entri yang diupdate takdelaa selalu sangat. Jadi apa nak kata, salahkan diri sendirilaa hehe.. Takpe Insyallah saya akan usaha lagi..(",)

10 comments:

efa said...

hoho..sabar la apezs..hehe sma la ngn efa cian kan..tp tak pa..

ZWAN SABRI said...

HAHA.. xpa2, zwan pelawat setia blog nii.. ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kte plak weknd je sure kurng org jengah..klu wekdays ade gak laa..

apezs shah said...

|efa| apezs tengah sabar je ni efa.. kalau tidak sabar apezs dah xupdate hehe..

apezs shah said...

|zwan| Hahaha.... Really? wah thanks yeeee Zwan..;)

apezs shah said...

|A.F.A| ahakz... weekend biasalah kan u.. Semua OUT kan.. tapi tetap ramai yg jengah tu....;)

eelobor said...

hehehe, update jgn x update bro. tapi berat sket nak masuk sini. mungkin line internet kat umah nie tgh slow kut

apezs shah said...

|eelobor| sini pun line tengah teruk.. maybe line kot.. tapi kalau lepas ni pun sama, bagitahu yea.. ada gadget yg berat la ni.. thanks ye bro..;)

EzuWan Ilias said...

jgn wisau en apezs..Mr.eiz slalu jengah blog anda..but blog anda mcm berat sgt jew nk masuk..xtau ler lau berukband nie slow..hehehe

apezs shah said...

|ezuwan| ermmm pasal berat tu apezs tak pasti. sebab ada jg yg cakap arinie slow nak masok blog saya.. saya rasa sebab tenet kot.. sayanye tenet pon teruk nie..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q