About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, December 14, 2010

|| Tension Kelibatnya ||

Selamat Malam..

Belum lagi sebenarnya, saya nak bagitahu ni (pagi rupanya hehe). Tapi saya sendiri pun tengah pening. Adoilaa adakah cantik kali ini? Adakah theme yg saya pilih ini cantik? Saya tak tahu nak pilih yg mana dah. Tengah malam semalam saya cari dan buat serta edit yg patut.


Harap korang merasakan ianya bagus, kalau tak bagus saya BERHARAP sesangat suapaya tolong komen. Dimanakah yang tidak elok tu, saya nak tukar theme yang baru. Ini saya sertakan, yang lama dan yg baru. :-


Yang Lama.



Yang Baru.

So mcmane pada pandangan korang.. Adakah lebih teruk?? Saya rasa macam masih tidak berpuas hati lagi ni.. Akan dibubarkan atau kekalkan ni. Cuma tunggu malam ini pula, kalau dapat cari theme yang menarik dimata.

4 comments:

Lelaki Ini said...

suke yg baru lagi kowt!
hehehe

apezs shah said...

|LI| u suka yang baru lagi ye? Boleh tahu kenapa yea? ;)

Amirah Yusof said...

cantek2..hihi..leh tau amek kt mana theme cengini..??

apezs shah said...

|Amirah| Cantik ke? Kalau dah korang cakap cantik.. Saya pon ase senang hati sikit. Thanks. Saya search dekat google aje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q