About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Wednesday, December 15, 2010

|| Tangan Gatal ||




Haish!! Betol kata Pakcik Tajuk. Gatal Tangan la kamu ni apezs. Saya saje je sebenarnya untuk posting kali ini. Kita berbalik kepada photo yang saya lampirkan ini. Yes apa yg tertera itu menyatakan ada pengunjung yg view blog saya dari UNITED STATES! Saya takdela terasa terkejut sangat kerana lebih banyak country yg view blog saya kkdg. Riak lak ase. Bukan mcmtu, mksd saya kekadang tu ada juga yg sudi view.

Cuma apa mimpi saya hari ini nak postkan tentang ini. Mungkin takde bahan kot, kalau ada sesiapa yg sudi nak kasi idea. Boleh sahaja!! Cuma persoalannya mereka sedang mencari apa ye? Rekod untuk kata kunci takde la pula.hehe.......hehe.....(",) sama-sama kita fikirkan. APA!?? Tak nak fikirkan, yelaa saya sorang fikirkan yea..Babab juga.

14 comments:

Amirah Yusof said...

taleh jadik ni..nk kena pos cam ni jgk..heheh..aku rasa geng hollywod y baca byk ni..ngeh3..

apezs shah said...

|Amirah| Hahaha amboilaa... mana adala... kelazzz sgt geng hollywod nak baca blog saya.. bukan in english pon...;)

CiK QiQi said...

keh3...kalo qiqi ni dlu la macam2 nek...bese le..slalu yg mai blog kite yg skeaping2 english kononnye tu...dr lua la tu..de 1 ritu tak tau blog hape..tulisan nye haram nak paham..hehhee

apezs shah said...

|QIQI| Wah yeke.... speaking tu.. haha xfaham ke? adehs.. kena buka buku kamus x? hehe!!

Amy Syaquena said...

As'salam Apezs Shah...

Mungkin penuntut2 di luar asnae kot, orang datang singgah itu tandanya orang tertarik dengan blog adik...


p/s:maaf dik my be akak terlepas pandang kot.. anyway thanks tau bagitahu at least akak tahu mane tempat yang akak x gi lagi so untuk tidak terlepas pandang lagi akak masukkan dalam bloglist ye..

apezs shah said...

|Kak Amy| Salam,
Kak amy sakannya penuntut sana nak view saya.. adoiii ape motepkan..hehe..

Thanks kak sudi dtg, xde dulu rajin kak dtg.. pastu hlang tu jerk..hehe..;) thanks sudi masokkan.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

woooww!!!

blog dh santek...

apezs shah said...

|A.F.A| PATIK hye salam..
adehs!! Terperanjat saya.. Mana ada cantik sgt u. AIts xkena tajuk tu..:p thanks!

ZWAN SABRI said...

WoW! Ramainya orang USA yang baca blog Apezs.. Sure depa guna Google Translate nii.. HAHA..

IMANSHAH said...

cantik tanah baru cek..haha

apezs shah said...

|Zwan| Hahaha u wat lawak kan..
Guna google translate katanya.. adehs laaaaa malu den..:p

apezs shah said...

|MAN| Hehe cantik ke u? Thanks sesangat... Terharu ni :'(

efa said...

waah...bestnya...org USA tu..apezs..caya la...syok la na

apezs shah said...

|Efa| Hahaha apezs sendiri tak terdugalaa u.. syok and shock tau..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q