About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Wednesday, December 15, 2010

|| Melantak Tengahari ke? ||




Wallah seleranya dia makan tengahari.
Tak pandang kiri dan kanan sudah. Malahap tahap gaban tu,
suap demi suap dia masokkan dalam mulut dia. Haish tengok tu,
tidak dihiraunya kita sedang bersembang ngan dia.

Dia ingat kita tunggul yea dekat sini, cuba pandang sini.
Saya tengah bercakap dengan awak sayang. Bukannya saya 
bercakapdengan Burung KakakTua yg berwarna-warni itu.
Sedap sangat ke makanan yang awak tengah makan tu sayang?

Adehs!! Berapa semua yang kena bayar ni?
Takut nanti saya pula yang kena basuh segala pinggan
dibelakang tu. Tak mampu nak bayarkan. Siapa nak menjawab 
dengan my BOSS, kalau tak sempat nak masuk opis after lunch.?

Hahaha begitu lawak agenda itula apezs. Kaw bab nak kuarkan idea bengong suka sangatlakan. Kawan-kawan BLOGGER saya minta maaf ye. Tiada perkara yang terjadi pun seperti itu. Cuma berasa seronoknya kalau saya dapat makan seperti itu tika ini. Tetapi sayangnya dek kerana perkara yang membuatkan diriku moody serta kurang ceria seketika ini. Mahukan sesuatu yang dapat menggembirakan hatiku yang lara. Saya mahu lupakan segala apa yang telah terjadi. Ingin ku makan apa yang ku rasa nak makan. Ku perlukan 'ia' dalam minitku.

2 comments:

Rozuan Ismail said...

jemput makan ye..wah sedap sunggoh..dah macam kat pizza hut dah..huhu..

apezs shah said...

|zuan| Hahaha mana? Saya makan pun tidak ni.. mcm pizza hut apa zuan :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q