About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, December 14, 2010

|| Survey Off ||



Sedang saya menjalankan tugas BW. Saya terjumpa entri ini, sangat menarik pada pandangan saya. Kerana ia sangatlah mudah, syarat dia pon tidak susahkan korang. Mesti korang nak tahukan apa syarat yg dikenakan serta dari blog mana saya dapat JOM terjah :-


1) Hanya terbuka kepada yg memiliki blog dan warganegara Malaysia sahaja.
2) Terbuka kepada semua jantina, keturunan, bahasa dan juga jenis blog yg anda miliki.
3) Hanya 1 servay yg boleh dijawab untuk setiap 1 blog.
4) Tak perlu jadi follower blog Mah@mahu.
5) Tak perlu Tag kawan2 blog anda.
 
Ia datang dari blog En eelobor. Terjah k.!!

JOm tengok my anwser.
 
 
1) Apakah jenama telifon bimbit yang korang gunakan sekarang?
  •     Nokia
 
2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
  •      HP la.
 
3)  Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
  •       -None-
 
4) Apakah saluran jalur lebar yang anda gunakan sekarang?
  •       Celcom Broadband

5) Apakah jenama pakaian yang anda selalu beli sekarang?
  •     TopMan & Paul Smith

6) Dimanakah Restauran/Cafe yang selalu anda singgah untuk makan?
  •      McD

7) Dimanakah gedung membeli belah yang anda selalu kunjungi?
  •      Alamanda Putrajaya, Sg. Wang Kl, Sunway Piramid Selangor

8) Apakah saluran Radio Tempatan yang anda selalu dengar?
  •      Hot. FM & Fly. FM

9) Apakah saluran TV tempatan yang anda tonton?
  •     TV3

10) Apakah jenama pewangi yang anda gunakan sekarang?
  •       CK7 & UB Man

11) Apakah jenis majalah yang anda selalu baca?
  •       Maskulin & Remaja


 Jadi kalau ada yang nak join, SILAKAN yea!!

4 comments:

ZWAN SABRI said...

Nak masok jugakla survey ni nanti.. ;)

apezs shah said...

|Zwan| Hah jangan lupa masok.. Buat je, xsusah kan.. senang je tu...=)

Mah@mahu said...

thanks sudi jawab servay ini, dan jng lupa untuk mendapatkan keputusan servay yg dikeluarkan setiap minggu ok..

apezs shah said...

|mah@mahu| welcome u.. Insyallah nanti saya akan tengok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q