About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, December 28, 2010

|| Saya Blogger Putrajaya ||

"mcm biasa, tgh cari Putrajaya"
Sambil berBW tadi, saya terjumpa satu entri dari Blog DiaUmaiNiNaz tentang segmen baru dari Blog Pilihan Malaysia 2010. Jadi dengan rela hati ingin menyertailah. Rasanya tidaklah susah sangat untuk menjawab soalan yg diberikan.

Link pd yg nak join : [ saya blogger dot dot dot... ]

Nama :
Mohd Hafiz, nak panggil nama manja just apezs.

Status :
Masih bujang dan ingin kekalkan status 'single' setakat ini. hehe..

Cara Hubungi :
Boleh hubungi saya melalui Facebook Fan Page, Twitter.

Daerah/Jajahan :
Saya tinggal kat Putrajaya.

Tempat Tinggal :
Presint 18, Putrajaya

Apa yang menarik ditempat saya :
Pelbagai taman berada disini, saya sendiri pun tidak habis untuk menerokai kerana inilah perangai saya. Saya tidak suka terokai tempat yg saya tinggal. Entah tak tahu kenapa. Walaupun kekadang agak bosan itu bukan bererti ia tempat yg terbosan didunia hehe. Silalah datang.!!

Banyak betul segmen sekarang ni kan, saya banyak juga join. Kalaulah saya ada segmen sendiri, adakah ada yang sudi nak joinkan. Asenya takde kot.hahaha...!!

6 comments:

Wan Zulqhairi said...

umor berapa??? hahaha...

apezs shah said...

|wan| Haha kan. dalam segmen tu kata xperlukan umor pon.. camne tu.. umo saya 6 tahun baru..:p

Misz Nuriz said...

hai blogger putrajaya,
sy blogger kelantan tp tinggal n keje kat ptrjya..kekeke ^^

ZWAN SABRI said...

Owh.. dapat adiah tak klaw join segmen ni? HEHE..

Joey said...

Hai, nama saya Joey.

Saya ada blog. Saya tinggal di kawasan KL.

Blog saya? Saya rasa tak perlu direvealkan di sini :)

@rep said...

yeah.. me too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q