About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, December 28, 2010

|| Pengacara Majlis Hiburan Ke? ||




Salam dan selamat pagi. Halohaa kita berjumpa lagi dinihari yang indah ini. Alaaa apala korang ni, xnak kasi apezs bebel sikit dah suruh diam. Oklah saya tak nak bebel panjang, just nak share citer ni. Hari ini saya berbaju batik korporat walaupun hari selasa. Ah tidak sukalaaaa, jadi kita kenakan baju biasa dahulu.

Nanti dah kena handle majlis baru saya tukar baju korporat itu haha. Majlis berlangsung petang so waktu pagi ni tidak ada masalah la nak pakai baju biasakan. Alamatnya hari ini saya pulang lewatla, majlis habis agak lewat sedikit. Kalau saya hanya penonton atau tetamu mmg dah balik awal juga tetapi saya pengacara majlis la. 

Alahai nak kata apa, tugas jangan dilupa. Kalau dilupa buruk tatatertib den didepan mata derang. Wah gitewwww kan.!! Hah dah panjang ni bebel, so saya nak undur diri. Jumpa lagi.. muaaahx.!! Sayonaras (",)

4 comments:

inipaencomot said...

wah jd mc ye
good luck dude :D

My Little Diary said...

salam,

good luck, :)

Lelaki Ini said...

wah besh2!
chaiyok2!
buat sehabis baeik!

apezs shah said...

|| Apezs Nak ucapkan ribuan terima kasih kepada korang semua. sayang korang. ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q