About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 17, 2010

|| Kedua Atau Seterusnya? ||

Ini bukan saya nak memilih kekasih hatila uol's. Saya tengah usahakan satu lagi percubaan tutorial yang diberikan oleh blog speechless moment~. Kali ini berkaitan pasal sesiapa yang berhajat nak buat tulisan dia seperti blink-blink. Itu satu part yang saya rasa amat suka ni nak dibuat pada entri kita. Korang mesti nak tahu mcmane yang saya maksudkan tu bukan?

Jadi jom kita terjah :

Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta kerana hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Pernahkah kau terfikir kebesaranNya??


See Guys/Gurlz dah jadi pun kan? Seronoknya dia tengah blink-blink, nak melonjak keseronokkan rasa dihati. Kalau ada yang nak cuba silakan aju pertanyaan hehe..(",)

2 comments:

ZWAN SABRI said...

"Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. "
Suka ngan ayat niii.. ;)

apezs shah said...

|Zwan| Awak suka ke? Kenapa suka yea...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q