About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, December 30, 2010

|| Esok Cuti!! ||

Salam. Selamat pagi korang. Hari ini saya berasa bersemangat sangat dan ceria. Kerana HARIMAU MALAYA kita sudah menang. Dan ape lagi.

Perdana Menteri kita yang orang dok salahkan pasal perbalahan yg saya pernah katakan dalam entri semalam tu yg buat pengumuman. Beliau mengumumkan esok cuti. Alhamdulillah. Berkat Akhir tahun dan doa daripada semua rakyat Malaysia.

Pada orang yg dok mengutuk PM sendiri tu, esok jangan cuti okeh. Pergi kerja, kalau tidak gaji potong haha.. Jadi hari ini hari terakhir utk kita bekerja dan bersama-sama rakan sejawat bersatu kerana Isnin dah masuk tahun baru.

Yeaaaaaa saya seronok bagaikan ingin melonjak ke awan. Boleh bercuti.. Tahniah utk korang semua juga. Sayang korang, nak cium sikit.

1 comment:

efa said...

yeah sok cuti bestkan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q