About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Wednesday, December 22, 2010

|| Berlari Anak Menuju Ke Destinasi ||




Salam Selamat Pagi kalian semua. Gimana enak tidurnya? Nyenyak enggak?? Kalau enggak enak, boleh aja pergi balik tidurin lagi ya. Haha pepagi sudah ngomong Indonesia, kayaknya ku petah enggak? Pepagi kenalah sarapan utk kecergasan yang marvelous, tetapi this morning I don't take it.

When u come to be mine, u should ready inside and outside. Never give up when u start from begining. The shining will show where you can be after me. when you start, you must to finish that thing. nothing can change by self if you not do it with yourself.

19 comments:

CGG said...

waa..font dah bertukar! nice

apezs shah said...

|CGG| Hehe font mana agaknyakan dah bertukar nie.. ;)

Rozuan Ismail said...

font bertukar?perasan kowt..hehe..nape x breakfast?breakfast penting taw..

apezs shah said...

|Zuan| Hahaha perasan ape pulak tu? hehehe ada-ada je lor.. kemalasan nak turun cafe hehe..;)

Siti Safiyyah said...

wah mula2 cakap indon sudah nye speaking la pulak..hehe

"sangat terhebat semakin hari"?? heh takpe ikut kreativiti sendiri eh tambah2 lagi bab kadang2 tu.. :P

apezs shah said...

|SS| Haha kan, hish dah pening ke saya pagi nie..:p

ERk tambahkan lagi bab? hehe.. bab ape tu..:p

Siti Safiyyah said...

eh awak, lupe nak cakap. pasal blog awak takleh nak follow tu kan, dulu saya macam tu gak. takleh nak follow. tapi dah ok. jap nak tanye awak nak follow tu dia kua blog limit 300 tu kat mane? cbe try sign in with google acc.

apezs shah said...

|SS| Oh pernah jadi ke? Yerp dia ada tulis kat dasboard kita tu.. kata dah limit 300. sign in kat google acc kenapa yea? Nak buat ape pastu?

khaiyisah husna said...

erk! ape macam gini...kecelaruan identity ka? sekejap indonnya, sekejap mat lehnya...hoho

ANATI SOKI said...

breakfast itu penting! one banana pun dah ckup! :)

apezs shah said...

|khai| hahaha... agaknye kot.. meih tolong saya hehe..:p

apezs shah said...

|anati soki| Okeh baek.. insyallah lepas ni saya amik.

My Little Diary said...

salam

jom breakfast... heheh dah nak lunch pun...

apezs shah said...

|MLD| Salam,

Tahu pon hehe.. dah nak lunch tau.. sarapan pagi ape tu..:p

Siti Safiyyah said...

eh asal kua kat dashboard lak?awak folo mcm mne?awak cbe try bukak link blog org yg awak dh folo tu kt browser..

apezs shah said...

|SS| hah xfaham la u.. yerp dia kuar kat dasboard.. saya klik blog org tu kkdg copy paste kat dasboard kite..

Siti Safiyyah said...

oo mcmtu ke? cbe ubah cara follow tu plak..heh entahla awak..tak reti jugak..tapi sianlah awak takleh nak folo..mybe 2,3 ari lg ok la kot :)

apezs shah said...

|SS| Takpelah kalau awak xboleh. Saya dah hampir seminggu ni. Xboleh juga jadinya. Mungkin akan tutup and creat yg baru je..:'( anyway thanks sudi bantu apezs.. muaaahx...

Siti Safiyyah said...

sabar sabar jgn tutup blog ni plak..nanti menyesal macam saya dulu..blog problem terus buat buat blog baru..tup2 blog dah ok..hehe

eh awak dah kene tag tau! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q