About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 17, 2010

|| Bagaimana Cara-Caranya ||




Berakhir sudah kesedihan yang dilakukan oleh mereka yang tidak bertauliah itu. Kembali dah saya disini lagi. Kali ni saya buntu dek kerana tidak dapat nak add & follow kat ruangan dashboard tu. Dikatakan sudah cecah 300 follower yang saya follow. Jadi disini bagaimana hendak saya buat lagi?

Apa yang perlu saya buat supaya saya masih dapat untuk follow diblog yang lain. Blog yang masih menanti saya untuk memfollow serta menjejakinya. Macamane nak buat lagi? Perlu ke saya adjust dia punya setting jika ada?

Ada sesiapa dekat sini tahu cara untuk dilakukan pada my add persons blog nie.. Buntu sudeh, gimana sih!! Tiba² indon loghat terkeluar ni. Bantuin si'. (",)

4 comments:

Rozuan Ismail said...

ada limt ke utk follow?x taw plak

apezs shah said...

|Zuan| Ada tu hah.. ada warning bagi tu. and i dah klik blog org utk follow pon tak boleh ni.. :'(

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

haah laaa..ade limit sgala ke??x tau plk..

apezs shah said...

|A.F.A| Patik bantu la saya... mcmane nie? Tak tahu juga ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q