About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 3, 2010

|| Apa Lagi Korang ni ||


Biar betul ni, apa nak jadi dengan kerajaan ni. Walaupun saya bekerja dengan kerajaan tetapi saya juga rakyat biasa. Tidak kaya tidak mewah dan tidak juga penuh dengan kemampuan untuk ikut cara korang ni. 

Selepas puas pengguna RON97 menangis, ini berita untuk pengguna RON95 pula. Minyak RON95 naik harga dengan kadar 25 sen lagi (telah naik pukul 3 petang tadi). Then kalau mcmtu kite semua pakai minyak senyonyong atau minyak masak jela, kan letak dalam kete hehe.

Minyak yang baru naik tadi tu dengar kata naik pukul 3 petang tadi. Wah nape tidak diwar-warkan pun. Tidak!!! masaklah, pokai duit. Tapi minyak kena juga isi kalau tidak kereta berhiasan diparking rumah jela.. adehs!! *pening.

*p/s : tu sebab keje partime as dancer.!!

18 comments:

Peri PiA said...

no komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eelobor said...

nak buat cmner bro....redha jer lah

apezs shah said...

|Peri| Kak kenapa pulak no komen.
wawawa kenalaaa....:(

|eelobor| redha dah nie.. tapi xsepunhnya camne tu..:)

Amirah Yusof said...

pasni tak sampai seminggu dh abes minyak aku wei..g keje jalan kaki laa..kurus sikit..haha
jum amal gaya hidup sihat!!

IMANSHAH said...

ok lah tu, masih murah jika dibandingkan dengan negara jiran..

(ayat menyedap hati)...

aku tetap pengguna RON97 yang setia

apezs shah said...

|amirah| hahaha gaya hidup sehat..
Bukan xnak pergi kerja jalan kaki.. tapi tgk lah.. skrg kan musim terngkujuh ni.. camne tu.. kuar kering sampai basah kuyup :p

apezs shah said...

|iman| alahai bukan nak sokong saya tau hehe... mmg menyedapkan hati je..
saya pun mmg laa RON97 tapi sekali sekala je guna hehe... RON95 utk dlam kawasan kediaman je guna.. tapi terasa juga kenaikan nie..:p

efa said...

adess mcm mna terlepas info ni...adess...mampus...duit 0o..duit...kena wat part time cm apezs ni :)

apezs ditag meh jeguk sini kehkeh :) http://efashi.blogspot.com/2010/12/edit-foto-contest.html

LORD ZARA 札拉 said...

daku sangat stress!

>.<

apezs shah said...

|zara| Lorh Kenapa stress ni???

LORD ZARA 札拉 said...

stress sebab minyak naik~

sobs~

apezs shah said...

|Zara| Samalaaa saya pon.. Tapi apa nak buat.. Dah naseb rakyat...:(

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. lama taksinggah ni....

time naik tak adenyer kerajaan nak bagi tau nyerrrr... issshhhhh dah banyak kali naik niiii... sakit lahhh

EzuWan Ilias said...

wah minyak naik lagi..cukuplar dulu dah naik tinggi..masa time praktikal..bayangkan isi tank kancil rm30 just 1/2 jew..bertahan seminggu..memang tersa sangat..jom kawan2 kita naik basikal..huh!!!

apezs shah said...

|Afzainizam| tahu takpe...
mmg seksa nanti.. adehs..

|Ezuwan| tahu takpekan..
ni kalau kereta besar mcm I tu..
bape ratus kena isi tu adehs..:p
naik basikal la gaya tu.

EzuWan Ilias said...

wah mr apezs siap promote kete lagi..hakahakhak..^_^
so sama2 kita nek basikal mcm negara jepun..

apezs shah said...

|zuwan| Haha motep je u nie..
mana adalaa...:p

EzuWan Ilias said...

hahaha..ilek2 lar Mr.apezs...i just joke jew..baru happening..alar xpe kan mention kete u kete besau...xsalah..cian kat u Mr.apezs..pasni kena lar nek bus je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q