About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Monday, November 22, 2010

|| What Hey!!!! ||





Oh My God!! What Happend to my BLOG Theme?
Saya baru saje tukar semalam, kenapa hari ini dah jadi yang bukan-bukan. Ada yang tak kena ke? Apa yang telah dilakukan pada blog den. Saya salah apa ni? Ada sesiapa yang boleh membantu? Kenapa tiba-tiba menjadi serupa ini. Haruskah saya menukar theme yang lain. And bagaimana pula korang melihat ye? Adakah korang tgk my blog seperti pic ini atau seperti yang asal. PLEASE help me!!

7 comments:

Mell Aziz said...

I tgok okeh jer.. x jd mcm yg u printscreen tuh..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ok je nengok tu...xde problm pon yg cm print screen tu..

apezs shah said...

|Mell| U sure?
Tak jadi mcm PS mcm I buat tu ke.
aits peliknya.. hermm!!

Mell Aziz said...

ha'ah. okeh je. penuh je screen i nih.. maybe u punye pc kot.. suh yg lain bukak tgok.. huhu

apezs shah said...

|AFA| hehehe okeh je ke..
hbs kenapa yea.. alamak!..

|Mell| hehehe ok nanti i suruh org lain lak tgk heeh.. TQ

efa said...

ok ja la apezs...waa...dh tukar theme..nice :)

apezs shah said...

|Efa| hehe okeh erk.. tapi bila buka kat opis lain la..
kenapa yea? thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q