About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, November 13, 2010

|| tahniah utk AMIRA IS MIRA ||

Ingin saya ucapkan ribuan TAHNIAH untuk AMIRA IS MIRA kerana kamu telah berjaya menempah followers saya yang ke-100. Oleh yang demikian, tetapan yang saya telah buat bagi HADIAH MISTERI. Saya ingin memberikan penghargaan dengan 2 hadiah yg telah saya sediakan. Cuma tidaklah seberapa MEWAH yang pernah kamu dapat. Ini IKHLAS dari hati saya utk followers yang ke-100, tetapi KISSING to all my FOLLOWERS too. All of u the best i get in BLOGGER world. Then u will get this AMIRA :-

1) TOP UP RM5 (jika pengguna prepaid)
2) AWARD BODER yang ingin saya berikan kepada kamu, tidak secantik mana.
 Jika diberikan peluang utk saya kepada entri kamu yg berikutnya. Saya dgn berbesar hati, entri kamu d'letakkan ttg AWARD ini dan sertakan satu penulisan ttg HADIAH FOLLOWERS ini tidak kurang dari 20 patah perkataan. Dan link kan semula ke entri ini, supaya saya boleh menerjah kamu semula. Semoga ia tidak menyusahkan kamu, selamat mencuba dan terima kasih menjadi followers saya yang ke-100.

9 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

sdih tak berjaya...heheheheh! :P

apezs shah said...

|keyrill| aloloooooo!!!!...
Awak tetap my followers yg sejati...;)

My Little Diary said...

hehe... untung amira,
saya takder ke? juz kiddin'

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

heheheh...yker? thnk you, bro.. :)

AMIRA IS MIRA said...

apezs..thanks sbb ada hadiah..sya dah reply entry ni..jom la dtg tgk..anyway thanks..cane nak dapat hadiah?

AMIRA IS MIRA said...

apezs..why not u just gimme my topup num..send to my entry about u. dont worry u phone num im not publish it to public..thankss:(

zmah said...

Wah...simple tapi menarik kata-kata manisnya.

apezs shah said...

|amira| Okeh on my way.....;)

|zmah| Hehe so thanks..
hope u fine there...;)

AMIRA IS MIRA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q