About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, November 11, 2010

|| SaPe paNdaI uRut ||


Salam & selamat pagi rakan-rakan seperjuangan.. Gituu!!.. Berlarinya saya sambil melakarkan entri pagi ini, sekadar ingin bersuar muka diwaktu pagi. Tidak senang duduk nanti, apezs tak menegur korang semua. Nanti kerja jadi tak menentu pulak hehe.. kan...kan.. Gambar tu sebenarnye merujuk kepada diri apezs waktu dan ketika ini.. Ketika ini sepi mencuit hati, hanya suara.. Oooops terlebih pulak!! Bukan pasal itu ye, ini berkaitan cerit lain. Semalam kan apezs eprgi swim, tahu tak dah lama sbenarnya tak pergi swim, hampir 2bulan lebih kot. Jadi gegehkan diri juga nak pergi swim lah, kerana dirimu begitu berharga. Adehs mula-mula masuk memang stamina kuatlah. Last-last berapa round kantoi, badan sakit pastu kepala pun udah pening. Tak mampu nak selam satu pool dah, setengah jalan sahaja. 

Manalah kemampuan den malam tu, sebelum ni dapat je 20 rounds gaya katak den. Itu jela yang pandai pun. Nak suruh renang gaya bebas, karang ada yang masuk sepital dek penampar den.. Dok gituu korang,!! Jadi kalau dah jadi kes mcmnie, mana lagi cara apezs kena buat. Harus ke malam ni apezs pergi lagi yea. Biasalah kan nak jadikan badan ini membiasakannya semula, tetapi skrg nie pun sama dah jarang g jogging. Mana nak datang stamina dah, asik mengadap lappy aden nie joh. Malas nak buat semua tu, bila dah nak mula balik mula laaa sakit satu badan. Korang pun mesti jadi mcmtu kan. ye ye kan ajelah, jangan tipu saya yea..!!
Ohh asik dok bersembang pasal swimming, lupa apezs nak tanya korang sarapan apa pagi ni? Mesti makan yang sedap-sedapkan, tak nak kasi apezs rasa sikit ke? Yelaaa apezs pon tengah lapa nie, malas rasanya nak pergi beli makanan kat cafe bawah dalam keadaan sakit pinggang yg amat ini hehe. Nanti apezs berjalan mengalahkan jelakong pulak..kehkehkeh!!

p/s : kalau sape rajin nak urut I, msj me tiba-tiba..!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q