About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Sunday, November 28, 2010

|| Cerdaskan Diri ||

Pic gatai..:p


Salam,

selamat pagi kat korang semua, sarapan apa pula hari minggu ni. Mesti masak yang sedap-sedapkan. Hari ini apezs ada appoiment yg ditunggu-tunggu. Tapi lambat lagi, pukul 3 karang. Sekarang kita update apa yang patut ajelah.

Saya tengah makan biskut aje ni, nak alas perot time nak  jumpe orang malas nak makan penuh perut. haha..haha.. Den lepas tu aktiviti apa nak buat ye? Ermmm rambut dah panjang, kereta dah kotor. Haruskah potong dan cuci. 

Mana-mana sajelah kalau berkesempatankan. Janji benda apa yang nak dibuat telah tersenarai, takdelah bosan sangat nanti dok pikir nak buat apakan. Korang ni asik membaca dan mendengar saya membebel je, korang ceritala sama. Korang buat apa tu?

Kesian bila mendengar sesuatu yang kita rasa patutberasa simpati. Manalah perginya keamanan ni, haish sukar nak meramal apa yg terjadi. Eh! kenapa apezs tiba-tiba cakap pasal nie kan.

Hah tengok dan klik sini ok!

p/s : kasihan dia kan, kalau ada info tlong link kan ke entry ini yea.. Thanks.!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q