About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Sunday, November 21, 2010

|| Award by Award ||


salam berhujung minggu Ahad 21/11/2010, masih belum nk buat apa. yang nak dilakukan sekarang. adehs ramainya tag saya as 'got award' den i need do something la. jadi ikuti cerita seterusnya :-



Yang pertama sekali dari Enjit-Enjit Semut & Alief Ungu.
Now follow I apa yg perlu dilakukan selepas di tag award :-

1) Enjit-Enjit Semua dimata kalian :
    Walaupon saya tidak berapa kenal tuan punya Enjit & Alief, tapi saya tahu dia mempunyai sikap yang baik hati serta tulus..

2) Nama blog saya dan kenapa diletakkan nama ini :
Name of my blog is apezs slamber. Why? Because something uniqe, and making true is me. I  am a simple or slamberz. Not so hard to know me.

3) Nama URL saya dan datang mana idea utk URL blog saya :
www.apezsshah.blogspot.com itulah URL my blog. Datang idea maybe no lah kot, just include my name je.

4) Apakah kaedah yang ditulis dalam blog saya :
Kaedah dia senang sahaja. Menceritakan tentang aktiviti-aktiviti saya lakukan.

5) Apakah perasaan saya bile melihat blog orang lain cantek but its not me :
Pada saya tidak merasakan apa yang tergugat sangat, sekadar WOW dan sedikit ingin tahu HOW make the things like that. 

6) Bilakah blog saya diwujudkan :
Dalam awal tahun 2009. Cuma aktif baru kini awal bulan 10 2010.

7) Siapakah orang yang pertama menjadi followers saya :
Nama dia saya tak berapa nak ingat, tapi mmg semua yang menjadi followers saya de best.

8) sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini :
[ Pikok ]
Pada korang yang ditag, sebelum menganbil AWARD sila buat entri dan jawab soalan-soalan seperti saya jawab. Selesai jawab link kan semula ke sini yea. selamat mencuba.!!







Yang Kedua dari Efa serta En Haikal pulak.

1) Berikan saya satu nickname utk diri saya :
Apezs Shah

2) Ucapan kepada pemberi award :
Apezs wanna say to u dear Efa thanks a lot.. Never say by word but so much appreciate this award to me.

3) berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat :
Justin Bieber/Akon/Lady Gaga/Avril lavigne/Hritik Roshan/Anuar Zain

4) Tag kepada 10 orang blogger :
|| Cik Qiqi ||
|| Keyrill ||
|| Amie ||
|| Mell ||
|| Lulu ||
|| myCn ||
|| mush ||
|| Cik Liys ||
Pada korang yang ditag, sebelum menganbil AWARD sila buat entri dan jawab soalan-soalan seperti saya jawab. Selesai jawab link kan semula ke sini yea. selamat mencuba.!!

10 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

selesai tanggungjawab~~

http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2010/11/award-oh-award.html

apezs shah said...

AFA| Thanks sangat sebab sudi ambil award saya kasi.. muaahx...;)

adamzico said...

wah! kena JAWAB soalan ke? wink!

apezs shah said...

|ADAM| yelor kena jawab soalan lor.

SURIA AMANDA said...

aduh..kena tag lagi.....xleh dikecualikan eh..hahahahah...

apezs shah said...

|Suria Amanda| Hehe kalau nak dikecualikan saya xkan nak paksa ;)

efa said...

hehehe...good..sama2..tu bleh ja buat hehehe :)

apezs shah said...

|efa| kena pikir 3 malam tu...;)

~lulu & faiz~ said...

dah siap your homework!hehe
tq ya!

apezs shah said...

|LULU| hehe thanks sudi ambil..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q