About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Sunday, October 24, 2010

|| PKU e'ku ||

|| Before nak pergi melawat member sempat juga nak bergambar dalam STAR ||


|| ada tak mcm 'model' ||

|| Kacau aje dia tuh ||

|| nie la orang yg sakit tuh ||




|| apakah? ||










selamat petang korang. salah seorang dari member PKU masok sepital. Katanya ada effect dari peristiwa lama. seperti kes kemalangan. ape-ape pon kami(PKU  Groups) mendoakan kesihatan utk u ajoys.. Moga cepat sembuh. nanti tak ada sape nak amik pic I dah...:)

4 comments:

WANN said...

Moga sahabat apis tu cepat semboh
Ameenn

apezs shah said...

wann apezs pon berharapkan dia cepat sembuh juga... wann apezs nak ucapkan terima kasih sebab sudi komen..

sophie said...

WAHH...dh upload...smlm xsmpt tgk...hehee

apezs shah said...

oh yeke.. ngat pidah dah tgk semalam...:) mestila sudeh...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q