About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, October 22, 2010

|| gaDgeT tErkINi ||

Komputer MacBook Air
Selamat pagi uols. Fuhh pagi nie sebelum mulakan kerja mcm biasalah, ON paper online dulu. Cuma bezanya pagi nie tak sarapan pagi. Agak malas nak berjalan utk membeli sarapan pagi. Takapela brunch je teruskan hehe. Ape pulak yea kesah paper pagi nie. Alah nak bercerita pepajang sangat tak perlula rasanya. Mmg banyak cerita yg menarik pagi² yg terkandung dalam paper online. Pelbagai bole dibaca, apezs nak listkan sedikit :

1-  Lady Gaga tak dapat buat persembahan disebabkan mogokkan oleh rakyat² Britain yang masih berleluasa.
2- Wah Raja Farah bakal menamatkan zaman bujang tau. Gituuukan muda-muda dah kawen!!
3- Bakar rumah guru kerana cemburu. Ini disebabkan cikgu tu melayan orang lain ahakz..!!
4- Bakal doktor mati di Bandung. Ini musykil betul la, sebab punca kematian tidak diketahui lagi. Kesian arwah.

Memang banyaklah isu-isu terkini yang nak dikongsikan dalam paper tu. Oooops terlupa dengan tajuk yang sebenar pula, mean dah tersasar pula. Okehla nak cerita pasal gadget terbaru dari keluaran Syarikat komputer Apple Inc. Gambar dia seperti mcm atas dan ini
Nampak tak!?? Menarikkan, giler gempaklah. Dah keluaran dia semuanya jenis yang tahan lasak dan peranti yg begitu bagus. Sekarang dia buat pula keluaran yg ternipis, GOD! Sape nak kata.. Mmg menarikla, cuma mcm apezs tak dapatlah nak belikan. Yang mampu tu bole la.Fuhh mmg berbaloi nie jika ada yang membeli. Kompem seronok puas. Abg angkat apezs ada satu jenama Apple nie. Rasanya lepas nie kompem dia tukar yang baru mcmnie. Biasala peminat setia keluaran Apple's Gadget.  Harga dia okeh jugala. Cuma kan dia as a Komputer MacBook Air nie kan tidak bole membaca Cakera Padat (CD) ataupon Cakera Padat Digital (DVD). Kerana dia seperti iPhone yang hanya menggunakan memori flash. Tetapi menarik juga. Harga-harga bagi Komputer MacBook Air pelbagai dgn size serta berat : RM3,103 dengan storan memori 64 gigabit, RM3,725 ia dilengkapi dengan memori 128 gigabit, RM4,035 dengan kapasiti 128 gigabit atau RM4,968 bersama storan 256 gigabit.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q