About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Thursday, August 19, 2010

|| buSY SuNggUh La BoSs NiE, kACaU Je ||


Huh busy betol la boS ne mengacau aku.
Ape benda lagila nak kena buat ni, dari pagi tadi asik dok panggil aku nak wat itu wat ini.
Kalau bole xnak la asik nampak muka dia, dia nampak je muka aku.
ade je keje nak bagi, bukan kesah pasal keje. Nie keje yg sama kena wat semula.
Sebab dia xpuas hati, benda yg sama tiap bulan tapi nak kena buat semuanya berbeza.
Hish kalau la mcm nie. boss buat la sendiri.
Saya buhsan dah tgk kerja nie. Nak wat kerja lain la pulak.
Nak goyang kaki ajela. Bole kan!?
Senang sikit kan nak goyang kaki nie.

Ya allah haiyook, tengok baru je relax 5 minit kena panggil lagi.
Sekarang bulan puasa apezs, xbaek ko ni. Khairul apezs minta maaf sebab terlepas cakap katanya.haha
Ooooops lupa pulak sekarang bulan puasa, mulut tidak sayang betol apezs nie.
Bantuan ape lagi yea yg diperlukan.
silakan kemukan kepada saya yg berada dilevel baru. Sekian terima kasih.haish!!
talian telefon yea. saya xbole membantu kerana saya tidak bekerja dengan TM. "haha"..

3 comments:

nusha said...

semua bos akan bebel melainkan bosnya xleh ckp..toike x??

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

biasalah tauke mau untung saja

apezs shah said...

nusha : ermmm mmg laa. tapi penat la..
xmampu.. ape tuh?? toike x?

Af : nak untung ape... bukan syarikat dia hehe.. tahu mengarah katanya.. Insyallah,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q