About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, March 15, 2011

|| hye semua ||


salam hye korang lama betul saya tidak update blog ini kan?
korang mcmane? sehat ke?
mcmane dengan blog² korang sekarang? ada benda yang de best? xnak share ngan saya ke? Kalau ada yg sudi jemput laa share ni. nak tahu jugakan apekah perkembangan sekarang ni.

17 comments:

Wan Zulqhairi said...

perkembngan skrg adalah aku sedang mengantuk giler tpi terpaksa mencelikkan mata koz besok kena sbmit assgmnt dan ada test!! siksa!!

YAYA AZURA said...

lamanyer tak de entri kat sini ye..selamat kembali..hikhik..

Peri PiA said...

Asalamualaikum

hye,hehe

erm,citer tsunami ajer :(

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. salam kenai. salam lawat dari Nadh.. what a nice blog u have.. ;)

Ezay Hadry said...

perkembangan sekarang aku semakin mengembang..camne ni..salam kenal..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
bagus kerana sawang telah di buang

anah samsudin said...

perkembangan terkini --->
http://daricerebrum.blogspot.com/2011/04/pesta-buku-antarabangsa-kuala-lumpur.html

hoho :)

Yellow LEOpard said...

lama jugak tak dtg blog kat sini. :)

LadyBird said...

cantik gmbr kotak..

obat kanker nasofaring herbal said...

hmmmm ^_^

Awie Omar said...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
anda harus menerima apa pun yang datang namun hal yang terpenting adalah bagaimana anda menghadapinya dengan memberikan yang terbaik dari anda.

cara menghilangkan varises dengan cepat said...

sukses selalu gan dan bersemangat

cara mengobati nyeri sendi secara alami said...

nice gan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q