About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, January 1, 2011

|| Tahun Baru Dan Hari Lahir Buat Ibu ||

Salam.. Alhamdulillah perjalanan kita masaih panjang rupanya dan masih diberikan kesempatan  olehNya. Semoga apa yang kita hajati dalam hidup ini akan tercapai dan jangan kita lupa pula akanNya.

Sebelum terlambat saya nak ucapkan kepada semua yang kenal saya atau tidak. Happy New Year.. Hope the wish come true in ur's life. Anything to be is what u be, just let it be when u dunno how can its be.

Hari ini jatuhnya hari lahir buat my mom dalam Tahun Baru yg baru datang menjengah. Terkilan sedikit sebab tak dapat nak sambut untuk my mom kerana jauh. Anyway semoga korang semua pun dalam keadaan baik ye. HNY again to all...sayang korang.. ;)

5 comments:

IMANSHAH said...

slam Apez

ur mom ngan i share bufday,,hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah mom sambut bestday...hehehe! anyway, selamat hari jadi buat mak apezs and happy new year! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

lupa plak, tag apezs kat sini... :)

http://keyrillaugustinegmailcom.blogspot.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

apezs shah said...

|man| wah yeke happy besday to u..

|keyril| tag ape tu heh...HNY to u too.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q