About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, January 4, 2011

|| Sibuk Dengan Tahun Baru 2011 ||

Salam Selamat pagi kepada teman-teman kalian. Hari ini baru bermulanya kerja bagi saya pada tahun baru serta hari yg baru. Sepatutnya semalam sudah berwawasan untuk bekerja tetapi pada malam bakal 3/1/2011, salah seorang dari rakan terkena sawan. itu agak konfius sejak bila.? Tidak pernah terjadi sebelum ini. 

Tetapi syukur alhamdulillah dia sudah kembali normal. Dibawa ke Hospital Serdang, dengan bantuan rakan-rakan lain bersama ambulans. Jadi 3/1/2010 tidak dapat hadirkan diri ke pejabat kerana terlajak 'morning'. Ahakz so funny rasanya.
Jadi pada hari ini saya sudah menjalani waktu bekerja. Kerja pada tahun baru mmg begitu banyak yg perlu dilaksanakan. Jadi saya bakal mengundur diri dan semoga ketemu lagi. Salam.

4 comments:

Anonymous said...

sawan???
kesiannya...

efa said...

patut la pon jrg update huhu..alhamdulilah nasib dh ok kawan apezs tu..btw selamat kembali kerja hoho

Siti Safiyyah said...

kite serupa apezs..kebizian sudah melanda diri..huhu

obat darah tinggi paling mujarab said...

makasih banyak gan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q